Loimibasket 2013 on polkaistu tänään (28.6.) kunnolla käyntiin.

Loimibasket 2013 on polkaistu tänään (28.6.) kunnolla käyntiin.
Leiriläiset saapuivat aamulla Eerikkilän Urheiluopistolle iloisin ja odottavaisin mielin. Infossa käytiin läpi leirin aikataulua, sääntöjä ja niin edelleen, sekä hymistiin hieman leiripuhelin-vastaavan Jurin leiripuhelimelle.
Ensimmäisissä saliharjoituksissa pallot pomppivat ja hieman nousi huoli siitä, että häviääkö Esan ääni, jos pallot eivät pysy käsissä. No, ainakin vielä leirin pomon ääni on tallessa.

Päivän tukiharjoituksessa mentiin tekonurmella niin leijonana, liskona, kuin simpanssineinakin Joonaksen näyttäessä suht ketterästi esimerkkiä.

Image

Salissa lajiharjoituksessa käytössä olivat uusinta huipputeknologiaa edustavat 94Fifty -pallot sekä laitteet, jotka mittaavat mm. heittokulmaa sekä pallonhallinta-taitoja. Samaan aikaan Juri kävi leiriläisten kanssa heidän parannettavia ominaisuuksiaan heitossa läpi videotekniikan avulla. Samalla Joonas opetti leiriläisille kahvakuulaharjoitteita sekä kävi heidän kassaan liikkeitä läpi.

Sieppaa

Kun testit saatiin testailtua ja iltapalat syötyä oli aika päättää päivä iltaohjelmaan. Kohokohtana oli ihmiskeilaus, jossa kevyttä vilppiäkin oli ilmassa.

Image

Huomenna jatketaan jälleen uusin kujein!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s