Uudet sivut avattu ja 2013 materiaalit lisätty

Tervetuloa uusituille loimibasket-sivuille. Sivuston ulkoasua on muutaman vuoden välein hieman uusittu ja nyt on taas tullut aika pienen muutoksen. Osoite on edelleen vanha tuttu, mutta paljon uutta ja mielenkiintoista on tullut mukaan, esimerkiksi menneet sivuilla voit äänestää minkä vuoden leiri on ollut kaikista paras? Sivuilta löytyy nyt myös kaikki vuoden 2013 materiaalit! Loimibasket the movie tulee myöhemmin ja siitä tiedotetaan lisää näillä sivuilla myöhemmin! Kiitos vielä paljon kaikille menneestä leiristä ja nyt siirretään katseet jo ensi vuoteen ja KYMPPISYNTTÄREIHIN!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s