Sisaralennus ja muuta mukavaa

Tänään saamani palautteen innostamana olemme jälleen palauttaneet sisaralennuksen leirille. Jatkossa ensimmäisestä sisaresta saa 20 euron ja kolmannesta 30 euron alennuksen. Yhteensä kolmen lapsen perhe siis säästää jopa 50 euroa! Leirin järjestelyt muutenkin etenevät vauhdilla, jenkeistä on taas matkalla mm. mahtavat leiripallot ja ohjelmankin suunnitelmat ovat pitkällä. Erittäin innoissaan olemme myös siitä, että olosuhteetkin paranevat leirillä vuosi vuodelta. Tällä kertaa leiriläiset pääsevät ensimmäisten joukossa testaamaan Eerikkilän täysin uudistamaa koripallohallia!! Leirin ohjelmaan tulee muutenkin paljon muutoksia, mutta niistä luonnollisesti kerrotaan lisää vasta leirillä! Vielä kun malttaisi hetken odottaa, mutta kyllä se leiri pian sielä saapuu! Laittakaahan nyt nopeasti viestiä myös kaikille tutuille jalaitetaan nopeasti nimilista täyteen!!

juliste2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s