Vielä mahtuu mukaan!!

Loimibasket-leirillä on vielä tilaa, joten nyt kaikki nopeasti mukaan! Normaalia hieman hitaammasta ilmoittautumisesta huolimatta leirin taustalla on täysi rähinä päällä ja suunnittelu etenee! Taas on hieman uutta rekvisiittaa tilattu ja pakko vaan sanoa, että mielenkiintoiseksi menee! Koskaan vielä leirin historiassa ei ole ollut näin paljon muutoksia suunnitteilla kuin tänä vuonna! Leirin luonteeseen kuuluen mitään ei kerrota etukäteen, mutta luvassa on jälleen aivan pimeitä yllätyksiä!!!! Nyt sana leviämään ja kaveritkin mukaan, koska isolla porukalla on aina tunnetusti paljon kivempaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s