Kaverit mukaan kisa!!

Tänään postelijooni toi leiriläisille isot laatikot palloja!! Taustalla asiat siis etenevät, enää puuttuu vain muutama leiriläinen. Pistetäänpä siis pystyyn pieni kilpailu! Eli jokainen leiriläinen, joka hankkii leirille uuden leiriläisen, saa leirillä mahtavan tuotepalkinnon! Lisäksi eniten uusia leiriläisiä hankkinut saa erikoispalkinnon. Jos monella on yhtä monta, palkinto arvotaan. Näitä palkintoja todellakin kannattaa tavoitella!! Säännöt: 1. Jokaisesta uudesta leiriläisestä saat yhden tuotteen. 2. Uuden leiriläisen tulee mainita nimesi ilmoittautumisen ”Toiveita, huomioita, muuta tärkeää kohdassa”. 3.Palkinnon saa vain leirille saapuvista leiriläisistä. Nyt kaikki suostuttelemaan kaverit mukaan!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s