Tärkeää tietoa!

Loimibasket 2014 leirillä on vielä noin 20 paikkaa vapaana, ja loput paikat täytetään ”alaikäisillä” leiriläisillä. Eli mikäli olet vasta 03 tai 04 syntynyt ja haluat jo nyt leirille, niin pikaisesti sivuille www.loimibasket.com Leirin valmistelut ovat viittä vaille valmiit, ja viittä vaille varmaa on myös leirin kovin vierailija koskaan! Tätä leiriä et todellakaan halua jättää väliin!! Leirikirjeet lähtevät matkaan pian, ja monista toiveista johtuen ne lähtevät tänä vuonna bittiavaruuden kautta! Seuratkaahan siis antamaanne sähköpostia, sinne saapuu pian tärkeää informaatiota leiristä!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s