Leirikirjeet ovat lähteneet!

Leirikirjeet ovat lähteneet, kaikki ohjaajat sovittu, leiriohjelma suunniteltu, kaikki valmiina parhainpaan Loimibasket-leiriin koskaan!! Pakko sanoa, että vaikka leiri ei ole täynnä, emme ole vielä koskaan leiriä näin innoissaan odottaneet! Koko leirin ohjelma kokee tänä vuonna suuren muutoksen ja paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä tullaan leiriläisille esittelemään. Jos leirikirje ei ole sinua tavoittanut olethan yhteydessä. Lisäksi jos joku kaveri vielä haluaa leirille, niin ilmoittautuakin vielä voi!! Kaikki sana kiertämään, tätä leiriä et halua jättää väliin!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s