Päivä 1

Ensimmäinen leiripäivä on saatu onnellisesti päätökseen ja leiriläiset nukkumaan. Päivän aikana moni suunnitelma meni uusiksi, lähinnä temppuilevan tietotekniikan vuoksi. Lopputulos on kuitenkin tärkein ja lopulta jokaisen pelaajan heittoa päästiin analysoimaan pysäytyskuvien ja älypallojen avulla. Toivottavasti tämän päivän ajatukset auttavat nuoria tulevaisuuden pelaajia taas motivoitumaan rankkaan harjoitteluun. Leirin kokonaisuuden kannalta varmaankin suurin muutos on ollut tänä vuonna tukitreenien poistaminen päivän ohjelmasta, ja nyt kaikki tukitreenit ovat osa lajiharjoittelua. Leiriläisille siis paljon aikaisempaa enemmän ajatuksia ja ideoita tukiharjoitteluun, ja samalla hieman rauhalllisempi päiväohjelma. Illan päätteeksi jälleen perinteisesti tutustuttiin lihashuollon ja palauttavan harjoittelun maailmaan. Eiköhän sitä leiriläisille uni taas ensimmäisen päivän jälkeen maita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s