Päivä 2

Toisena päivä leirillä aloitettiin aamutuimaan pienellä muistutuksella siitä, että harjoituksista ei kannata olla myöhässä, puhumattakaan treenien unohtamisesta kokonaan. Kun urheiluopisto oli pariin kertaa puolen porukan kanssa kierretty, niin onneksi hukassa olleetkin lopulta löydettiin. Päivän harjoituksissa aiheena toisena päivänä oli niin puolustusta kuin syöttämistäkin. Luennolla otettiin tänään hieman erilainen lähestymiskulma koripalloon, ja leiriläisillä olikin tehtävänä uudelleen sanoittaa tutut Susijengi 2.0 kappaleen sanat. Aika mahtavia sanotuksia niistä saatiinkin, ja lopputuloskin on varmasti vielä tulossa kuultavaksi ja nähtäväksi. Toki ensin pitää tuotettu video näyttää leiriläisille ja asiantuntevan raadin antaa siitä arvionsa. Iltaohjelmassa perinteen mukaan toisena iltana on aina jotain hieman suurempaa, ja tällä kertaa koko koripallohalli oli varustettu yökatukorikseen. Valopallo, pimeässä hohtavat korirenkaat ja päälle vielä NBA henkinen tekniikkarata takasivat, että hauskaa ainakin kaikilla oli. Päälle vielä hieman makkaraa ja kodan savuista tunnelmaa ja jälleen leiriläiset väsyneinä nukkumaan. Lauantaina vuorossa jälleen jotain todella uniikkia ohjelmaa, joten stay tuned! Muista myös seurata meitä http://www.facebook.com/loimibasket sieltä paljon lisää tunnelmia ja kuvia realiajassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s