Päivä 3

Kolmannesta leiripäivästä tulikin sitten leiriläisille hieman erilainen päivä. Aamulla vielä harjoiteltiin normaaliin tapaan ja aiheena harjoituksissa kuljettaminen. Päivän luennolla puhuttiin hieman valinnoista. Illan ohjelma olikin sitten hieman erilainen. Ensimmäiseksi leiriläiset ohjelmasta poiketen harjoittelivat koko porukka yhdessä reilun tunnin mittaiset harjoitukset. Aiheena harjoituksissa oli ulkopelaajan pelaaminen, ja suuresta porukasta huolimatta keskittyminen suurimmalta osin erittäin hyvää. Uutta oppia tuli harjoituksesta varmasti paljon. Yllättäen kesken harjoitusten leiriläiset kuitenkin komennettiin katsemaan eilen kuvattua Susijengi 2.0 leirimusiikkivideota. Jotta video näkyisi kunnolla, salista sammutettiin myös valot. Leiriläisten keskittyessä videon katseluun, porukan takaa saliin hiipi itse räp-stara Brädi. Brädi kuunteli leiriläisten videon ja antoi leiriläisille positiivista palautetta videosta. Leiriläiset saivat lisäksi kysellä vierailevalta tähdeltä kysymyksiä, pyytää nimmareita ja halauksia. Muutamalle leiriläiselle tapaaminen oli varmasti ikimuistoinen! Illan päätteksi vielä hieman uintia ja frisbee golfia uudella frisbeegolfradalla. Leirin musavideo löytyy täältä, käykäähän katsomassa! https://www.youtube.com/watch?v=VWrXRoSz0W4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s