4. ja 5. päivä

Neljänteen päivään oli tiedossa vielä paljon henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvää harjoitusta. Aamulla harjoiteltiin sisäpelaajan juttuja ja illalla reagoimista erilaisiin tilanteisiin. Luennolla Joonas ja Juri herättelivät leiriläisten aivonystyröitä muunmuassa superkompensaatiosta. Illan huipennuksena vielä perinteinen rentoutus, josta leiriläiset suoriutuivat tällä kertaa loistavasti. Keskittymiskyky oli selkeästi leirin edetessä parantunut huomattavasti ensimmäisistä päivistä. Viimeiseen iltaan lähdettiin hyvin levänneinä ja rentoutuneina. Osalle oma sänky oli taas hieman vieras käsite, joten leiriläisiä siirreltiin omaan huoneeseen vielä myöhään iltaan. Lopulta kuitenkin leiriläiset nukkumassa ja seuraavan aamun kassien kantoryhmä hankittuna.

 

Perjantai aamuun lähdettiin aavistuksen myöhäisemmällä herätyksellä, tosin leiriläisten tuli pakata kaikki tavarat huoneistaan ennen aamun treeniä. Aamun ohjelmassa oli perinteinen ohjaajat vastaan leiriläiset pelit. Tututtuun tapaan ohjaajat taas antoivat leiriläisille oppia siitä miten korista pelataan. Kivaa kuitenkin kaikilla tuntui olevan ja leiriläisiltä nähtiin paljon huimia suorituksia. Ohjaajien joukkuetta vahvistamassa tällä kertaa oli Sofia Pelander naisten maajoukkueesta. Jälleen kerran mahtava päätös hienolle viikolle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s