Loimibasket 2015

Nyt se on virallista!! Viime viikolla Eerikkilän urheiluopiston kanssa solmitun yhteistyösopimuksen mukaan Loimibasketin tarina saa jatkoa. Tulevana kesänä järjestyksessän jo 11. Loimibasket 2015 järjestetään 30.6.-4.7. Jatkossa leirin hallinnosta, ilmoittautumisista, maksuista ym. vastaa Eerikkilä. Leirin tapahtumista vastaa edelleen Esa Mäki-Tulokas apunaan nuoria huippuvalmentajia kuten Minna Sten ja Juri Heinämäki. Leirille mahtuu vain ensimmäiset 70 nuorta ja ilmoittautuminen osoitteessa http://www.eerikkila.fi alkaa heti maanantaina!! Tervetuloa viettämään kesän parasta viikkoa parhaassa seurassa!! TÄTÄ SAA JA PITÄÄ JAKAA!!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s