Loimibasket 2015 järjestetään

Loimibasket 2015 järjestäminen on varmistunut!! Leirin järjestämiseksi tarvittiin vähintään 30 nuorta ja nyt se määrä myöhemmin ilmoittautuvat mukaan lukien on täynnä. Jo pelkästään tällä määrällä pystymme jälleen järjestämään kesän parhaan korisleirin, jossa jokaiselle nuorelle on takuulla paljon henkilökohtaista huomiota. Mukaan kuitenkin vielä mahtuu, joten nyt jokainen tämä viesti jakoon ja kaikki kaverit Loimibasketin tykkääjiksi. Laittakaahan sana kiertämään myös pääsiäisen turnauksissa!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s