Loimibasket 2016 Pajulahdessa

Nyt se on varmaa eli Loimibasket 2016 järjestetään!! Suuria muutoksia on kuitenkin luvassa, eli kesällä 2016 leiri siirtyy Pajulahden urheiluopiston maisemiin. Loimibasket kiittää Eerikkilää menneistä kymmenestä vuodesta, mutta nyt kaivataan hieman uusia tuulia. Leirin hinta on noussut vuodesta toiseen reippaasti, mutta nyt voin ilokseni todeta, että ensi vuonna leirin hinta laskee!! Leirin hinta kesällä 2016 on 350 euroa ja ajankohdan voit merkata jo nyt kalenteriin, eli kesällä 2016 Loimibasket järjestetään 27.6.-1.7. Vaikka leiriä ei ole koskaan Pajulahdessa pidetty, voidaan sanoa, että leiri ”palaa kotiin”. Leirin punaisena lankana on alusta asti ollut järjestää ”minunlaiseni leiri” ja idea koko leiriin on alkujaan lähtenyt omista nuoruusajan leireistä, joita Saku Pehkonen ja Lea Hakala pitivät juuri Pajulahdessa. Leirin ilmoittautuminen alkaa tuota pikaa, joten voit varata oman paikkasi leirillä jo hyvissä ajoin. Lisätietoa leirin ilmoittautumisesta ym. välittömästi kun saadaan ilmoittautuminen auki. Ensi ja seuraavina kesinä siis ollaan Pajulahdessa, ja toivoisin että JAAT tätä ilosanomaa myös omilla sivuillasi, jotta saadaan tietoa mahtavasta leiristämme myös muille. Yksikään leiripalaute ei ollut tänä(kään) vuonna negatiivinen, joten nyt on aika kertoa tästä mahtavasta viikosta myös muille!!

Logo2016

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s