Arkisto

 

 

18.5.2013 Loimibasket 2013 leirin järjestelyt etenevät kovaa vauhtia ja kohta kaikki alkaa taas olla valmista. Leirille kuitenkin mahtuu vielä, sillä leirille on tullut muutama valitettava peruutus! Olkaapa nopeita, sillä paikat kuitenkin tunnetusti menevät nopeasti! Leirillä on tulossa taas paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä! Kohta se siis taas alkaa, oletko valmis?

7.2.2013 Uskomatonta, mutta totta, nimittäin leiri on ensimmäistä kertaa täynnä alle viikossa! Loimibasketin suosio senkun kasvaa, ja tämän kunniaksi olen hankkinut jälleen muutaman ylimääräisen paikan lisää! Vielä siis viidelle on paikka aukI! Leirin valmistulitkin etenevät jatkuvasti, ohjaajat ovat jo tiedossa ja taustalla tapahtuu paljon muutakin mielenkiintoista. Mahtava leiri jälleen tiedossa, joten nimi listaan ennen kuin se loppuu!!

1.2.2013 Ilmoittautuminen Loimibasket 2013 leirille on nyt avattu. Voit ilmoittautua leirille ”ilmoittaudu” sivulta löytyvällä lomakkeella. Sivulta löytyy totutusti myös kaikkien jo ilmoittautuneiden nimet. Loimibasket 2013 järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla 28.6-2.7 ja mukaan mahtuu 70 ensimmäistä ilmoittautunutta. Nyt kannattaa olla nopea, sillä vain nopeimmat pääsevät mukaan kesän parhaalle korisleirille!

22.1.2013 Ennakkoilmoittautuminen alkaa perjantaina. Jo totuttuun tapaan viime vuoden leiriläisillä on jälleen viikko aikaa ilmoittautua ennen kuin varsinainen ilmoittautuminen alkaa. Viime vuotisista leiriläisistä jälleen jopa 62 on ikänsä puolesta tervetullut leirille, joten nopea kannattaa jälleen olla jos mukaan kesän parhaalle leirille haluaa. Viime vuotisista leiriläisistä neljällä on tänä vuonna mahdollisuus lisäksi nousta leirin Hall of Fameen! Tänä vuonna leirin hinta sijoittuu 240 euroon, joten samalla kun kaikki maailmassa kallistuu ja sponsorien hankinta muuttuu vuosi vuodelta vaikeammaksi, samalla Loimibasket jatkaa täysin omassa hintaluokassaan viisi päiväisten leirien joukossa. Järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa ja paljon uutta ja mielenkiintoista on taas edessä. Nyt siis odottamaan sähköpostia ja mikäli osoite on viime vuodesta muuttunut tai et saanut viestiä niin olethan heti yhteydessä.

1.1.2013 Vuosi on vaihtunut, muutama viikko ja taas on aika ilmoittautua Loimibasket leirille. Kesän 2013 leiri on järjestyksessään yhdeksäs ja kaikkea uutta on taas luvassa. Leirin suunnittelu etenee aikataulussa ja tiedossa on jälleen paljon uutta ja paljon vanhaa. Vuoden vaihduttua ja ilmoittautumisen lähestyessä suunnittelunkin vauhti kiihtyy. Vanhan kaavan mukaan ennakkoilmoittautuminen leirille alkaa viikko ennen varsinaista ilmoittautumista joka siis alkaa tuttuun tapaan helmikuun ensimmäinen päivä. Vanhoista leiriläisistä jälleen suurin osa on ikänsä puolesta tervetulleita leirille, joten kannattaa taas olla hereillä jotta saa varmistettua oman paikkansa kesän parhaalla korisleirillä!!

2.6.2012 Loimibasket 2012 leirillä jokainen leiriläinen majoittuu ensimmäistä kertaa samassa rakennuksessa. Eerikkilän uusi hotellirakennus mahdollistaa sen, että jokainen leiriläinen mahtuu majoittumaan päärakennukseen. Mikäli joku on kiinnostunut ”ylimääräisestä” asukista huoneissaan, niin ilmoittakaa mahdollisimman pikaisesti, ketkä kolme majoittuvat samassa huoneessa. Toinen vanhoille leiriläisille jo tuttu juttu on saapuminen Eerikkilään jo keskiviikkona. Majoituksen hinta ylimääräiselle yölle on tänä vuonna 27 euroa sisältäen torstain aamupalan ennen leirin alkua. Leiri alkaa torstaina klo: 9.00! Mikäli olette halukkaita saapumaan jo keskiviikkona, ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Eerikkilään ja myös maksu hoidetaan saavuttaessa erikseen. Numero Eerikkilään on 03-4249900

28.4.2012 Kesän 2012 Loimibasket leirille on saatu muutama lisäpaikka! Ilmoittaudu nopeasti paikkoja ei ole montaa!

17.4.2012 Loimibasket jatkaa suurta suosiotaan, ja jälleen kaikki 70 paikkaa leirille on varattu! Älä kuitenkaan lannistu mikäli kaverisi jäi ilman paikkaa leirillä. Leirille voi vielä ilmoittautua varasijoille, joilta joka vuosi mukaan on vielä päässyt. Kannattaa siis ilmoittautua! Leirin taustalla tapahtuu kaiken aikaa, mutta aivan vielä ei uutta kerrottavaa ole. Seuratkaa sivuja, ja tiedätte aina missä mennään!

31.1.2012 Ilmoittautuminen Loimibasket 2012 leirille on nyt avattu! Tervetuloa leirille kaikki uudet ja vanhat leiriläiset.

24.1.2012 Loimibasket 2012 ennakkoilmoittautuminen on alkanut. Ennakkoon voivat ilmoittautua kaikki kesän 2011 leirille osallistuneet. Varsinainen ilmoittautuminen alkaa 1.2.2012

18.1.2012 Oletko valmis? Kohta se taas alkaa eli kesän ja Loimibasket leirin odotus! Ennakkoilmoittautuminen vanhoille leiriläisille alkaa keskiviikkona 25.1. ja varsinainen ilmoittautuminen viikkoa myöhemmin 1.2. Leirillä on jälleen ainoastaan 70 paikkaa ja viime vuoden leiriläisistä ikänsä puolesta lerille voi ilmoittatua jopa 72 nuorta. Onko leiri siis täynnä jo ennen varsinaisen ilmoittautumisen alkua? Leirin hinta vuonna 2012 on 230 euroa ja sisältää mm. majoittumisen Eerikkilän uudessa hotellissa.

4.11.2011 Ei meinaa talvi millään tulla, mutta tuli lunta tai ei, kesä ja Loimibasket 2012 tulee! Järjestelyt ensivuoden leirille on jälleen aloitettu ja hyvältä näyttää. Parit sponsorit ovat jälleen näyttäneet vihreää valoa, ja toiveissa olisi vielä muutama lisää. Varustepaketin suunnitelmat ovat pitkällä, ja ensi kesänä paketti sisältää toivottavasti jotain täysin uutta. Samalla kun leirin taustalla tehdään kovasti töitä, töitä tehdään myös Eerikkilässä. Loimibasketin innokkaat leiriläiset pääsevät ensimmäisinä testaamaan Eerikkilän uuden hotellin sängyt, ja tulevana vuonna kaikki leiriläiset myös mahtuvat samaan rakennukseen majoittumaan. Kaikkea uutta ja jännittävää on siis taas luvassa, eli eikun odottamaan lumia, ja helmikuun ensimmäistä päivää jolloin ilmoittautuminen jälleen alkaa!!

6.7.2011 Loimibasket 2011 on paketoitu kasaan, ja leiriläiset lähteneet kohti kotia. Leiri on jälleen menestys, ja 77 loistavaa leiriläistä on lähtenyt tyytyväisinä kotiin. Leirillä nähtiin ensimmäiset sateet moneen vuoteen, mutta auringostakin päästiin nauttimaan, ja lämpöä ainakin riitti. Leirin facebook sivuilta löytyy leirillä kuvattua videomateriaalia, ja loputkin yritetään sinne saada mahdollisimman nopeasti. Leirikuvat löytyvät nyt sivujen ”menneet” osastolta. Kiitos kaikille mahtavasta leiristä, ja ensivuonna nähdään jälleen!

30.6.2011 Kesän 2011 ensimmäinen Loimibasket päivä on onnellisesti takana. Mitään suurempia yllätyksiä ei ole sattunut, ja kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Leiriryhmä on jälleen erinomainen, ja kaikilla on hauskaa riittänyt. Leiriohjelma ja muut tapahtumat löytyvät nyt menneet sivustolta, ja sinne laitetaan lisää materiaalia viikonmittaan. Leiripäiväkirjaa sinne ei tänä vuonna ilmesty, vaan leiripäiväkirja ilmestyy videomateriaalina leirin facebook sivustolle http://www.facebook.com/Loimibasket

30.6.2011 Tänään aamulla 77 innokasta nuorta pakkautuu opistosalin auditorioon, ja Loimibasket 2011 leiri on valmiina alkamaan. Leirillä on nuoria enemmän kuin koskaan, ja leiri on myös nuorin pitkään aikaan. ”Ainoastaan” 33 nuorta on vanhoja leiriläisiä, joten monelle leiri on ensimmäinen. Se ei kuitenkaan tahtia tule hidastamaan, vaan helteisessä kesäsäässä tullaan taas nauttimaan hienosta lajistamme. Sivuille tulee lisää päivityksiä viikonmittaan, ja ennen kaikkea leirin facebook sivustoa kannattaa käydä seuraamassa.

14.6.2011 Kesän 2011 leiri on saanut ennennäkemättömän suosion, ja nyt ilmoittautuminen on suljettu. Leirille on saapumassa kaikkiaan 75 nuorta, joka on noin kymmenen enemmän kuin viime vuonna. Leirikirjeet ovat lähdössä perjantaina ja muutenkin kaikki alkaa olla kunnossa. Ne jotka saapuvat leirille kauempaa, on mahdollisuus majoittua Eerikkilään jo keskiviikkona. Hinta on 25 euroa sisältäen torstai aamun aamupalan. Majoituspaikan voi varata suoraan Eerikkilän urheiluopistolta numerosta 03-4249900. Jos on muuta kysyttävää, loimibasket@gmail.com auttaa. Pari viikkoa, ja odotus päättyy, tervetuloa leirille!

27.5.2011 Leirin suunnittelu etenee kovaa vauhtia. Leiri on jälleen saanut myös uuden tukijan, kun OP-Sport liittyi joukkoomme. Se miten OP-Sport leirillä näkyy, nähdään heinäkuun alussa. Leirin alkuun on tosiaan enää muutama viikko, ja esimerkiksi ensimmäiset vieraat ovat alustavasti jo lupautuneet leirille. Toivottavasti kaikki vieraat myös pääsevät tänä vuonna Eerikkilään asti. Taustalla tapahtuu paljon muutakin ja leirikirjeetkin ovat kohta matkalla. Nyt voi taas alkaa odottamaan kesän suurta kohokohtaa, Loimibasket 2011- leiriä.

28.3.2011 Kesän 2011 Loimibasket leiri on jälleen saanut suuren suosion ja leiri on täyttynyt. Leirille voi kuitenkin edelleen ilmoittautua varasijalle, joilta on joka vuosi leirille kuitenkin päässyt. Leirille on tulossa erittäin paljon uusia leiriläisiä, ja sana leiristä on kantautunut moneen uuteenkin kaupunkiin. Aurinkokin alkaa ulkona paistamaan, ja leirin suunnittelu ja valmistelu jatkuu kiivaana. Kesän 2011 leiristä on tulossa jälleen unohtumaton kokemus parhaassa seurassa ja parhaan lajin parissa.

14.2.2011 Loimibasket 2011 leiri alkaa lähentelemään täyttä, ja nyt on siis viimeinen aika ilmoittautua mikäli haluat olla varmasti mukana. On ollut hienoa, että viesti Loimibasket-Leiristä on jälleen kantautunut aivan uusille alueille, ja uusia leiriläisiä onkin siis jo ainakin Kajaanista, Salosta, Noormarkusta ja Klaukkalasta. Leirille mahtuu siis enää yhdeksän nopeinta, mutta mikäli lista on ehtinyt täyttyä, kannattaa silti ilmoittautua varasijoille, sillä joka vuosi peruutusten johdosta myös varasijoilta on leirille päässyt!

1.2.2o11 Loimibasket 2011 ilmoittautuminen on nyt avattu. Ole nopea, jotta saat paikan leriltä, sillä leiri täyttyy nopeasti. Vuonna 2010 kaikki paikat oli varattu jo viikossa. Mikäli leiri tulee täyteen, voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle. Varasijoilla olijat ovat joka vuosi peruutusten vuoksi päässeet mukaan.

21.7.2010 Loimibasket on vaihtanut palvelinta, ja näin ollen sivutkin ovat hieman päivittyneet. Käy katsomassa mitä kaikkea uutta on sivuille lisätty. Loimibasketille on myös avattu oma sivu facebookissa, joten käy siellä tykkäämässä, vaihtamassa kuulumisia tai ehkäpä, jopa lisäämässä omia muistoja menneistä leireistä kuvien muodossa. Leirin nettisivut ovat edelleen leirin päätiedotuskanava, mutta facebook sivuille tulee myös automaattinen ilmoitus kun sivuilla tapahtuu jotain uutta.

21.7.2010 Kesän 2010 Loimibasket saatiin taas onnellisesti päätökseen ja leiriltä poistui tyytyiväinen, joskin hieman haikea joukko nuoria koripalloilijoita. Haikea siksi, että jälleen muutamalla innokkaalle leireilijälle leiri oli viimeinen, ja lopuillekkin viikko tuntui jälleen mennee aivan liian nopeasti. Leiri sujui jälleen suunnitelmien mukaan, ja kaikkea uutta ja jännittävää päästiin kokemaan. Nyt on taas aika aloittaa seuraavan leirin suunnittelu, jotta ensi kesänäkin leiriläiset voivat lähteä kotiin tyytyväisin mielin.

3.6.2010 Leiri lähestyy ja viimeinen maksupäiväkin meni jo ohitse. Muutama maksu vielä puuttuu, joten hoitakaapa asia kuntoon. Mikäli olette joutuneet peruuttamaan tulonne, olettehan ystävällinen ja ilmoitatte asiasta, jotta paikkanne saadaan jollekkin toiselle halukkaalle. Ilmoitattehan myös mikäli olette halukas majoittumaan kolmanneksi johonkin huoneeseen, niin saadaan lisävuoteet varattua jo valmiiksi. Muistakaa myös varata huoneet ajoissa, mikäli haluatte majoittua Eerikkilään jo keskiviikko iltana. Paikkoja on rajoitetusti!

1.5.2010 Hanki sponssi – Laske hintaa kokeilu ei valitettavasti ottanut tuulta siipiensä alle, joten leirin hinnaksi on varmistunut 210€. Loppuosa 180€ pitää suorittaa kesäkuun ensimmäiseen päivään mennessä. Leirin taustalla on myös tapahtunut paljon liikehdintää ja uutena yhteistyökumppanina joukkoomme liittyy korispiste. Käy siis katsomassa mitä kaikkea koripalloon liittyvää voi nykyään hankkia suoraan Suomesta ja osoitteesta korispiste.fi Kaikki leirituotteet ovat painossa ja suunnitelmat leiriohjelmastakin jälleen pitkällä. Varmaa on kuitenkin vain se, että leirillä tulee olemaan todella paljon uutta ja mahtavaa, eli tulossa taas kesän paras viikko koripallon parissa!!

19.4.2010 Leiri on täyttynyt, ja viimeinenkin paikka on täytetty. Mikäli kuitenkin haluat vielä mukaan, käy täyttämässä ilmoittautumislomake, ja sinuun otetaan yhteyttä heti mikäli paikkoja vapautuu.

Aikaisempien leirien tapaan leiri alkaa torstaina 1.7 jo kello 9:00. Mikäli haluat saapua leiripaikalle jo päivää aikaisemmin on se jälleen mahdollista, ja hintakin vain 20 euroa sisältäen majoituksen ja aamupalan. Varauksen voi tehdä suoraan Eerikkilään Urheiluopistolle numeroon (03) 424 9900

21.2.2010 Loimibasket 2010 leiri saatiin viikossa lähdes täyteen ja vapaita paikkoja on enää vaivaiset kolme. Muutamalla on viellä varausmaksu suorittamatta, joten muistakaa hoitaa tuo välittömästi, jotta ette tipu leiriltä sen tullessä täyteen. Leirituotteet ovat menossa painoon tuota pikaa ja muutenkin taustalla tapahtuu yhtä sun toista.

1.2.2010 Loimibasket 2010 ilmoittautuminen on nyt avattu!! Ennakkoilmoittautuminen täytti leirin jo puolilleen, joten nyt pitää olla nopea, jotta pääsee mukaan. Muistakaa myös Sponssit, lisätietoja alla.

19.1.2010 Uusi Hanki Sponssi – Laske Hintaa kokeilu alkaa. Oikea puolisko Loimibasket-nettisivusta on nyt pyhitetty leiriläisten omille sponsseille. Yhden sponssin hinta on 70 euroa, ja se laskee leirin hintaa aina yhdellä eurolla. Jokainen leiriläisen hommaama sponssi siis menee suoraan leirihinnan laskemiseen. Sponssaaja taas saa yrityksensä logon näkyville leirin etusivulle. Halutessaan logo voidaan myös linkittää yrityksen internetsivuille. Sponssaaminen on lisäksi helppoa, lähetä yrityksen logo osoitteeseenemt999@hotmail.com ja suorita maksu 70e leirin tilille FSOP 502502-20086748 Mikäli sinun vanhemmillasi tai tutuillasi on siis oma firma, tai työpaikka, jossa nuorten liikkumista halutaan tukea, niin ei muuta kuin leirihintaa laskemaan. Lähtöhinta leirille on 210 euroa, ja lopullinen hinta saadaan selville huhtikuun 30. päivään mennessä, joka on siis viimeinen mahdollinen päivä liittyä sponssiksi. Vanhojen leiriläisten ennakko ilmoittautuminen leirille alkaa 24. tammikuuta ja virallinen ilmoittautuminen ensimmäinen päivä helmikuuta.

6.1.2010 Ollaan siis jo vuoden 2010 puolella, ja kesä odottaa jo oven takana. Kesä taas tietää uutta Loimibasket leiriä ja tulevan kesän leiri järjestyksessään on siis jo kuudes.. Leirin hinta tulee valitettavasti hieman nousemaan ja se asettuu 210 euroon. Tällä hetkellä leirin taustalla käy kova kuhina, ja uusia sopimuksia niin varustepaketista kuin vieraista väännetään. Yksi asia kuitenkin on jo varmaa, eli ilmoittautuminen on aivan oven takana. Viime vuonna olleet pääsevät jälleen aloittamaan hieman aikasemmin kuin uudet leireilijät, joille ilmoittautuminen alkaa helmikuun ensimmäinen päivä. Viime vuoden leiriläisistä jopa 65 on iän puolesta tervetulleita kesän 2010 leirille, joten paikkoja on erittäin rajoitetusti. Ole siis nopea, jotta sinäkin pääset mukaan.

7.10.2009 Kesän 2010 Loimibasket leirin ajankohta on varmistunut. Leiri järjestetään tuttuun tapaan Eerikkilän Urheiluopistolla ja tulevana kesänä ajankohta on 1.-5.7.2010. Leiri alkaa jälleen torstai aamuna ja kestää maanantai iltapäivään. Leirille mahtuu 70 ensimmäistä. Menneenä kesänä paikat täyttyivät parissa viikossa, joten ole nopea, ja varmista paikkasi kesän parhaalla leirillä. Virallinen ilmoittautuminen alkaa helmikuun ensimmäisenä päivänä.

3.7.2009 Viides Loibasket-leiri on pidetty ja leiri sujui paremmin kuin koskaan. Leirille lupautuneet vieraat saapuivat päikalle ja kaikki muukin mitä oli suunniteltu meni nappiin. Lisäksi leiriläisiä hemmotellut hellesää piti leiriläisten mielet iloisina. Ensimmäistä kertaa leirin historiassa jokainen leririläinen ilmoitti halustaan tulla leirille jälleen vuoden kuluttua. Uusilta sivuilta löytyy paljon tietoa ja kuvia niin tästä kuin menneistäkin leireistä, joten ei muuta kuin surffailemaan. Ensi vuoden suunnittelukin on jo kovassa vauhdissa, joten ensivuoden leiristä ja jälleen tulossa unohtumaton kesäviikko kaikille osallistujille.

15.6.2009 Leiripuhelimen uusi numero on 045-2689764

15.6.2009 LEIRIPUHELIN EI TOIMINNASSA!!Leiripuhelin numero on suljettu johtuen siitä, että numero oli prepaid numero joka sulkeutuu mikäli sinne ei ladata lisää rahaa vuoden kuluessa. Numeroa ei voi palauttaa, joten leirille on tulossa uusi puhelin numero. Pahoittelen aiheutunutta vaivaa ja siihen asti leiriasioissa voi soittaa numeroon 0400-736407.

9.6.2009 Leirille mahtuu viellä 2-3 nuorta, ole nopea ja varaa paikkasi leirillä lähettämällä tietosi osoitteeseen emt999@hotmail.com!!

26.5.2009 Jäikö kaverisi ilman paikkaa leirillä?? Viellä on mahdollista päästä leirille. Parin peruutuksen johdosta leirille ei ole jonossa yhtään henkilöä, joten varaamalla nopeasti paikan jonosta, on viellä hyvät mahdollisuudet päästä mukaan leirille. Ilmoittautuminen osoitteeseenemt999@hotmail.com tai leiripuhelimeen 046-6896702.

7.5.2009 Enää reilu kuukausi leirin alkuun ja tässä hieman infoa. Leiri on ollut jo hyvän aikaa täynnä ja muutama varallekkin jo tullut. Leirimaksujen eräpäivä on siis kesäkuun 1. päivä, joten laitan samalla maksuohjeet muistutukseksi. Mikäli Viellä haluat ilmoittautua varasijalle, tee se sähköpostillaemt999@hotmail.com Leirikirjeet lähtevät jälleen matkaan kesäkuun alussa ja niistä löytyvät tarkemmat tiedot tarvittavista varusteista. Muista myös, että mikäli olet kiinnostunut saapumaan leiripaikalle jo keskiviikkona, on se mahdollista. Ylimääräinen yö maksaa 20€ ja sisältää aamupalan. Varauksen voi tehdä suoraan Eerikkilään numeroon: (03) 424 9900 tai sähköpostilla emt999@hotmail.com Lisätietoa majoituksesta ja kuljetuksista voi kysellä sähköpostilla tai leiripuhelimesta 046-6896702 Olethan myös ystävällinen ja ilmoitat mikäli pääsysi leirille on estynyt, jotta paikkaasi voidaan tarjota jonossa oleville.

15.3.2009 Loimibasket 2009 leiri on täynnä!! Kaikki 70 paikkaa on toistaiseksi täytetty, mutta mikäli haluat viellä mukaan leirille, voit ilmoittautua varasijalle.. Mahdollisesti vapautuvat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.. Kun olet ilmoittautunut, saat tiedon, mikäli paikka leirille aukenee, ja tämän jälkeen sinun tulee maksaa varausmaksu, jotta varmistat paikkasi leirillä.

3.3.2009 Haluatko leirille mukaan? Nyt alkaa olla kiire! Leirille mahtuu enää 11 nuorta, joten pidä kiirettä, jotta mahdut mukaan. Leirille voidaan ottaa ainoastaan 70 ensimmäistä nuorta, jonka jälkeen mahdollisten peruutusten varalle otetaan muutama varalle. Leirin valmistelut ovat muutenkin hyvällä mallilla. Tällä viikolla on varmistunut kahden huippuvierailijan nimet ja lisää sovitaan viellä lähempänä kesää. Pallot ovat jo matkalla Suomeen ja paidatkin juuri lähdössä painoon. Nyt on siis viimeiset ajat ehtiä mukaan kesän parhaalle leirille!!

11.2.2009 Leirin ilmoittautuminen on lähtenyt vauhdilla käyntiin.. Paikoista yli puolet on jo täytetty, joten pidä kiirettä jotta saat paikan leiriltä. Liitän tähän yhteyteen myös uuden leirijulisteen, jossa tietoja leiristä. Klikkaamalla kuvaa saat julisteen suuremmassa muodossa ja voit vaikka tulostaa sen kavereillesi tai harjoituskoulusi seinälle..

31.1.2009 Ilmoittautuminen on nyt avattu kaikille!!Käytännön syistä ilmoittautuminen avattiin päivää luvattua aikaisemmin, joten nyt vaan kaikki nopeasti varaamaan paikka kesän parhaalle korisleirille!!

25.1.2009 Ennakkoilmoittautuminen leirille on alkanut. Jo vakiintuneen perinteen mukaan vanhoilla leiriläisillä on viikon ennakkoilmoittautumisaika, jotta kaikki halukkaat varmasti saavat paikkansa leirillä myös tulevana kesänä. Kaikille muille ilmoittautuminen aukeaa 1.2. Ole nopea sillä paikkoja rajoitetusti!Sivujen alareunassa olevaa laskuria painamalla näet jälleen ketkä ovat leirille jo ilmoittautuneet..

7.12.2008 Joulu alkaa lähestymään ja ajattelin kirjoitella hieman leirin kuulumisista. Leirin järjestelyt ovat paremmalla mallilla kuin koskaan ennen. Leiri on saanut kaksi uutta tukijaa kun Forssan Seudun Osuuspankki ja Porvoolainen Ensto liittyivät tukemaan hyvää asiaa eli nuorten liikuntaa. Uusien sponsorien lisäksi vanhojen sponsorien kanssa yhteistyö jatkuu, joten luvassa on jälleen mahtava varustepaketti, joka sisältää jälleen myös uusia yllätyksiä. Leiripallojen ja paitojen tilaukset ovat jo valmisteltu ja julisteetkin ovat painovalmiina. Nyt on siis hyvää aikaa viritellä yhteyksiä ensi kesän vierailijoiksi ja varmaa on vain se, että yllätyksiä on jälleen luvassa. Leirin hinnaksi vuonna 2009 tulee jälleen 200€, joten ensimmäistä kertaa leirin historiassa leirin hinta ei muutu! Nyt kaikki leirin ystävät voivatkin siis liittää leirin vaikkapa joululahjalistalleen.. Hyvää joulunaikaa kaikille ja muistakaa palata sivuille viimeistään tammi-helmikuun vaihteessa, kun ilmoittautuminen pyörähtää jälleen käyntiin!!

12.9.2008 Nyt se taas alkaa, eli ensikesän leirin suunnittelu ja odotus. Ajankohta on siis saatu sovittua ja ensi vuonna leiri järjestetään 25.-29.6.2009 ja paikkana jälleen tuttu ja turvallinen Eerikkilän Urheiluopisto. Kesän leiri on kokeilumielessä päätetty järjestää alkaen torstai aamuna, ja näin ollen päätöstä vietetään maanantaina iltapäivällä. Leirin lopullista hintaa ei ole viellä tiedossa mutta varmaa on se ,että hinta ei viime vuodesta ainakaan nouse!!Ilmoittautuminen aukeaa näillä sivuilla jälleen helmikuun alussa ja leiriläisiä mahtuu mukaan maksimissaan 70. Tulevan kesän leiristä ei viellä tässä vaiheessa ole hirveästi kerrottavaa muuta kuin se, että ensi vuonna kaikille leiriläisille on luvassa omat kahden hengen huoneet kaverin kanssa. Ensi kesänä leiri juhlii jo viidettä toiminta vuottaa joten kaikki innolla mukaan. Mikäli sinulla on ideoita, ehdotuksia, kysymyksiä tai muuta leiriin liittyvää, voit edelleen ottaa yhteyttä sähköpostiin emt999@hotmail.com Tehdään ensikin kesän leiristä jälleen paras koskaan järjestetty Loimibasket!!

28.6.2008 Loimibasket 2008 leiri on jälleen saatu onnellisesti päätökseen ja joukko tyytyväisiä leiriläisiä hiljentäneet Eerikkilän Urheiluopiston. Tunnelmia vuoden 2008 leiristä voi jälleen tarkastella kuvien muodossa täältä!! . Leirin jatkosta, päivistä ja ilmoittautumisista saa lisätietoa jälleen seuraamalla Loimibasket.com sivustoa. Parannettavaa vuoteen 2009 jäi viellä paljon, joten eikun odottamaan vielläkin parempaa leiriä vuonna 2009!!

10.6.2008 Johtuen Peruutuksista LEIRILLÄ ON VIELLÄ TILAA!! Ilmoita halukkuudestasi mahdollisimman nopeasti numeroon 046-6896702 tai osoitteeseen emt999@hotmail.com

5.6.2008 Unohtuiko maksaa leirimaksu? Viellä puuttuu muutama leirimaksu joka toimii myös varmistuksena osallistumisellesi leirille, joten varmistathan että oma maksusi on maksettu. Ohjeet löytyvät sivuilta mikäli ne ovat päässeet hukkumaan..

Kahdesta peruutetusta paikasta toinen on jo täytetty, mutta yksi paikka on viellä jäljellä, mikäli kaverisi olisi viellä tulossa leirille..Ota yhteyttä nopeasti!!Leirikirjeet lähtevät piakkoin ja kaikki alkaa muutenkin olemaan valmista. Eikä siihen leirin alkuunkaan ole enää paljoa aikaa..:)

30.5.2008 Etkö ehtinyt ilmoittautua?? Leirille on tullut kaksi peruutusta joten, jos olet nopea niin saatat viellä ehtiä mukaan leirille. Ilmoittautumiset osoitteeseen emt999@hotmail.com

11.5.2008 Leiri on täyttynyt. Kaikki 60 paikkaa on saatu täyteen jo hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli olet edelleen kiinnostunut leirille pääsystä, ilmoittaudu osoitteeseen emt999@hotmail.com ja sinuun otetaan yhteyttä mikäli peruuntumisia ilmaantuu. Myös leirin taustalla tapahtuu sillä ”Stadium”on liittynyt joukkoomme ja tukee leiriläisiä juomapulloin ja pikkurepuin. Stadium tarjoaa leiriläisille myös yllätyksen joka löytyy varustepaketista..Nyt siis voi alkaa suunnitettelemaan itse leiriohjelmaa ja kun leiriläisiä on lähes kolminkertainen määrä edelliseen vuoteen niin suunniteltavaa riittää..Varmaa kuitenkin on, että kesä 2008 tulee jälleen olemaan unohtumaton loimibasket kesä..

12.4.2008 NYT ON KIIRE, nimittäin jos haluat viellä mukaan Loimibasket 2008 Leirille, paikkoja on jäljellä enää kymmenen! Samalla kun ilmoittautumisia on otettu vastaan on leirin taustallakin tehty paljon töitä. Muutaman vierailijan kanssa on alustavasti sovittu ja ohjaajienkin kanssa keskustelut ovat pitkällä. Nimiä julkistetaan kun asiat ovat varmistuneet. Varmaa kuitenkin on että leirillä tulee jälleen pitämään kiirettä ja kaikille nuorille on tulossa jälleen unohtumaton elämys!!

12.4.2008 HUOM!! Oletko kiinnostunut saapumaan leirille jo Sunnuntai-iltana? Leiri alkaa Maanantai aamuna noin kello 9.00 ( Varmistus aikaan tulevassa leirikirjeessä). Mikäli olet halukas saapumaan leiripaikalle jo päivää aikaisemmin, on se mahdollista. Ylimääräinen yö maksaa 20€ (sisältää aamupalan) ja se maksetaan saapuessa suoraan vastaanottoon. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä suoraan Eerikkilän Urheiluopistolle numeroon: 03-424990. Lisätietoja kuljetuksista ja majoituksesta voi kysyä osoitteesta:emt999@hotmail.com tai leiripuhelimesta 046-6896702 (Parhaiten saa kiinni iltaisin)

27.2.2008 Loimibasket 2008 leiri täyttyy kovaa vauhtia. Leirillä on jo nyt yhtä paljon osallistujia kuin viime vuonna yhteensä. Valitettavasti leirille pystytään ottamaan tänä vuonna ainoastaan 60 ensimmäistä, joten kannattaa kiirehtiä, jotta ehtii viellä mukaan. Kiinnostus on ollu sikäli hurjaa, että edes leirijulisteet eivät ole viellä jaettu ja uusiakin leiriläisiä on määrästä lähes puolet. Julisteet ovat nyt painettu ja ensiviikolla leiri näkyy myös Korilehdessä. Sen jälkeen leiri saattaakin jo olla täynnä ja päästään itse leiriohjelman suunnitteluun. Eikä se kesäkään enää kaukana ole..=)

3.2.2008 Jälleen on tullut se iloinen aika vuodesta kun on aika avata leirin ilmoittautuminen. Leirivalmistelut ovat jälleen edenneet; julisteet ovat painossa, kotisivut päivitetty ja alustavat kyselyt tulevista vieraista ja ohjaajista aloitettu. Tähän päivään asti olen koittanut metsästää sopivaa yhteistyökumppania, joka olisi mahdollistanut leirin järjestämisen samaan hintaan kuin kesällä 2007. Valittavasti etsintä päättyi tuloksettomana, ja niin kuin kaikki tämän päivän maailmassa, myös leirin hinta nousee hieman. Kesällä 2008 leirin hinta on 200€. Ei kuitenkaan kannata jättää leiriä silti väliin, sillä tällä pienellä korotuksellä saa kuitenkin vastinetta rahoilleen. Kesän 2008 tuotepaketti on entistäkin tukevampi ja mukaan kuuluu mm. jokaiselle leiriläiselle jaettava oma ”Loimibasket” koripallo. Leirillä on jälleen myös sisaralennus, joka tarkoittaa, 10€ alennusta toisen, samasta perheestä tulevan leiriläisen maksusta ja 20€ kolmannesta leiriläisestä. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu jälleen näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella ja ilmoittautumisaikaa on toukokuun 26. päivään asti. Vuoden 2008 leirille mahtuu n.50 nuorta, joten varaa paikkasi nopeasti. Eli ei muuta kun nopeasti kertomaan leiristä kavereille ja kaikki sankoin joukoin nauttimaan Loimibasket kesästä 2008!!

29.7.2007 Vuoden 2008 Loimibasket leirin ajankohta on varmistunut.. Leiri järjestetään jälleen juhannuksen jälkeisellä viikolla eli 23-27.6.2008. Mikäli leirille osallistuu enemmän nuoria kuin kesän 2007 leirille, tullaan leiriryhmä jakamaan kahteen osaan saliharjoitusten osalta, jolloin kaikille pystytään takaamaan riittävästi henkilökohtaista oppia ja riittäviä haasteita. Leiriin liittyviä ehdotuksia, ideoita ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen emt999@hotmail.com

Aijotko kertoa leiristä myös kaverillesi?? Nyt se on entistäkin helpompaa sillä leirin kotisivun osoite on helppo muistaa!!Loimibasket sivut löytyvät nyt myös osoitteesta www.loimibasket.com (Vanhakin osoite toimii..)

Lisätietoa ensi vuoden leiristä ilmestyy näille sivuille aina kun uutta tiedotettavaa ilmaantuu. Leirin hinta ei viellä ole ensi vuoden osalta varmistunut, mutta hinta pyritään pitämään samana kuin vuonna 2007. Ilmoittautuminen leirille aukeaa näillä sivuilla jälleen tammi-helmikuun vaihteessa..Muista seurata sivuja niin tiedät missä mennään..Hyvää tulevaa pelikautta kaikille, kesällä nähdään..

29.6.2007 Kolmas Loimibasket-leiri on päättynyt ja leiri onnistui jälleen loistavasti. Ainoa asia, joka leirillä ei ollut kunnossa oli sää, joka ei leiriä suosinut tänä vuonna lainkaan. Onneksi Eerikkilän loistavat tilat mahdollistavat kaiken tekemisen myös sisätiloissa. Leirillä oli kaikkiaan 25 nuorta, joten viime vuodesta kasvua oli huimat 300%!! Jos sama tahti jatkuu niin ensivuonna puhutaankin jo aika isosta leiristä. Leiriläiset lähtivät leiriltä erittäin iloisin mielin, joten kasvua odotetaan ensi vuonnakin..Muutamat leiriläiset olisivat kuulemma voineet jatkaa leireilyä viellä muutaman viikon putkeen.:) Kuvia ja päiväkirjaa leiristä voi lukea linkin 2007 alta.

Ensivuodesta on jo huimasti ideoita ja onneksi tänä vuonna ei tarvitse meittiä, että pidetäänkö leiriä sillä päätös on tehty ja leiri pidetään myös ensivuonna! Viellä ei ole selvillä tarkkaa ajankohtaa, mutta mitäpä sitä hyvää ajankohtaa muuttamaan..Lisää tietoa ensi vuoden leiristä ilmestyy näille sivuille välittömästi, kun sitä on saatavilla. Iso kiitos kaikille leirillä olleille ja leirin järjestämisen mahdolliseksi tehneille. Eli ei muuta kuin ensi kesää odottamaan..:) 29.5.2007 Ilmoittautuminen leirille on päättynyt. Kokonaismääräksi saatiin mukavat 24, joista yhteensä kuusi tyttöä.. Leirille on myös saatu toinen apuohjaaja, kun Sara Suominen liittyy joukkoon. Sara on valmentanut FoKoPon junioreita jo jonkin aikaa ja ensi vuonna Sara pelaa myöskin naisten SM-Sarjaa Forssan Alun joukkueessa..Muistathan maksaa leirisi kesäkuun neljänteen päivään mennessä..Jos olet hukannut maksuohjeet niin ne löytyvät etusivulta..Leirikirjeet saapuvat ennen juhannusta ja niistä selviää tarkemmat aikataulut ja mukaan tarvittava varustus..

22.5.2007 Oletko ilmoittautunut leirille 14.5 jälkeen?? Valitettavasti ilmoittautumispalvelin on ollut kaatuneena tuntemattomasta syystä eli jos et ole varma onko ilmoittautumisesi tullut perille, niin teethän ilmoittautumisesi uudelleen..Nyt sivujen pitäisi jälleen toimia normaalisti..Leirillä on tällä hetkellä jo 18 ilmoittautunutta joista neljä tyttöjä, mutta viellä mahtuu mukaan!!

19.5.2007 Leirin suunnittelu etenee ja ensimmäiset vierailijatkin on jo sovittu..Leirin apuohjaajana tänä vuonna toimii FoKoPo:n lupaava juniori valmentaja Juri Heinämäki ja lisää ohjaajia on tulossa mikäli väkimäärä viellä jatkaa kasvuaan.. Leirin esimmäinen vierailijakin on selvillä kun kesäkuun alussa Suomeen saapuva Amerikkalais- valmentaja ”Andy” Johnston saapuu jakamaan oppejaan leiriläisille..Tulevalla kaudella Andy valmentaa Pussihukkien miesten joukkuetta ja ennen Suomeen saapumista Andy toimi kolme vuotta allekirjoittaneen valmentajana New Yorkissa.. Andyllä valmentajakokemusta on jo yli 20 vuoden ajalta, joten näkemystä varmasti löytyy..Lisää vierailijoita ilmoitellaan näillä sivuilla kun asiat varmistuu..Maajoukkueestakin tunnettuja pelaajia on leirille tulossa, mutta niistä lisää kun aikataulut on sovittu..Eli ei muuta kuin ilmoittautumaan..

14.5.2007 Pari viikkoa aikaa ilmoittautua ja leirin osallistujamäärä on kasvanut mukavasti.. Ensimmäiset kaksi tyttöäkin on jo ilmoittautunut eli nyt vaan lisää tyttöjä rohkeasti mukaan.. Leirillä on nuoria jo lähes ympäri Suomea, sillä leirillä on edustettuna Karkkila, Vaasa, Helsinki, Kajaani ja Forssa..Eli ei muuta kuin rohkeasti mukaan viettämään unohtumaton leiriviikko Eerikkilän upeissa maisemissa..

26.4.2007 Toukokuu lähestyy uhkaavasti ja ilmoittautumisaikaa leirille on jäljellä kuukausi. Ilmoittautumisia on tällä hetkellä yhdeksän, jotka ovat kaikki poikia. Nyt olisikin aika saada myös tytöt ilmoittautumaan leirille. Jos olet jo päättänyt lähteä leirille, mutta et ole vielä ilmoittautunut, niin teeppä se nopeasti, sillä se saattaa auttaa joitakin nuoria innostumaan leiristä. Muistathan myös, että mikäli sinulla on kysyttävää leiriin liittyen,niin ota rohkeasti yhteyttä!!

Tänä keväänä leirin suunnittelu on jo paljon pidemmällä kuin koskaan ennen. Uusia ideoita on jo paljon ja lisää syntyy kaiken aikaa. Myös virityksiä leirin vierailijoista on ollut, mutta varmoja nimiä ei vielä ole antaa.

Eli lähde rohkeasti leirille ja pyydä kaverisikin mukaan. Muista, että vaikka lähtisit yksin, leirillä tutustut nopeasti toisiin koriksen harrastajiin tai löydät aivan uusia tuttavuuksia eri lajien harrastajista, joita Eerikkilässä on samaan aikaa reilut 200 (Loimisport yleisleiri).

Eli ei muuta kuin kesää ja leiriä odottamaan.

4.2.2007 Leirin lopullinen hinta on vihdoinkin saatu kohdalleen ja ilmoittuminen avataan tänään.. Leirin hinnaksi tuli 170 euroa joka on siis 30€ viimevuotista alempi..Lisäksi tänä vuonna leirillä on sisaralennus joka tarkoittaa, 10€ alennusta toisen, samasta perheestä tulevan leiriläisen maksusta ja 20€ kolmannesta leiriläisestä.. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu jälleen näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella ja ilmoittautumisaikaa on toukokuun 28. päivään asti..Leirijulisteetkin löytävät pian koulujen ilmoitustauluille ja tämän vuotinen juliste on koulukurssini päättötyö.. Toivottavasti tänä vuonna leirille osallistuu enemmän nuoria kuin viime vuonna ja saadaan jälleen loistava leiri aikaan.. Eli ei muuta kuin ilmoittautumaan!!

23.10.2006 Leirin ajankohta on vihdoin varmistunut.. Kesän 2007 leiri siis järjestetään 25.6-29.6.2007 ja paikkana jälleen Eerikkilän Urheiluopiston upeat olosuhteet.. Leirin rahoitukseen liittyvät asiat eivät valitettavasti ole viellä ratkenneet, mutta heti kun leirin hinnasta on tarkkaa tietoa, se tullaan kertomaan näillä sivuilla.. Leirin ilmoittautuminen alkaa jälleen Tammikuun lopussa.. Hyvää koripallokauden jatkoa ja muista seurata päivityksiä sivuilta..

5.7.2006 Mahtava leiriviikko on jälleen takana ja katseet jo siirretty ensi vuoteen Jos kuitenkin haluat tietää mitä leirillä tapahtui, niin klikkaa itsesi vuoden 2006 sivuille..Leirin kotisivut uudistuivat samalla ja uutta infoa on tiedossa heti kun asioita varmistuu..Alustava varaus leirlle on tehty heinäkuun ensimmäiseksi täydeksi viikoksi mutta lisää näillä sivuilla kun asia varmistuu..Ensi vuodeksi leirin hinta tulee laskemaan, joten jokaisella on varmasti mahdollisuus osallistua.. Kiitos kaikille menneestä leiristä ja eikun uutta odottamaan..Mikäli sinulla on ensivuoden leiristä kysyttävää tai ehdotuksia niin ota yhteyttäemt999@hotmail.com

15.6.2006 Kesä tulee ja leiri lähestyy..Ilmoittautumisia on tullut ja viellä muutama leirimaksu on maksamatta..Jos et ole saanut leirin maksuun liittyviä tietoja niin clikkaa seuraavaa MAKSUOHJEET ja saat esiin maksuun liittyvät tiedot.. hoidathan maksusi mahdollisimimman nopeasti jotta saan leirimaksu taas eteenpäin.. Leiriohjelma on viittä vaille valmis ja maanantaina lähtevät leirikirjeet matkaan, seuraapa siis postiasi..Leirillä nähdään!!

26.5.2006 Leirin ilmoittautuminen päättyi virallisesti tänään ja leirille määrä-aikaan mennessä ilmoittautui kaksitoista nuorta. Johtuen Loimi-Sport yleisleirin ilmoittatumisajan jatkamisesta, on kuitenkin Loimibasketinkin ilmoittautumisaikaa päätetty jatkaa perjantantaihin 2.6 asti.. Nyt siis kaikki matti myöhäisetkin ilmoittautumaan!!!Ennen kaikkea Forssalaisia nuoria kaivataan rutkasti lisää.. Ja mikäs sen mukavempaa kuin ottaa myös kavereita mukaan..

5.2.2006 Ilmoittautuminen on avattu. Vihdoinkin kaikki on saatu valmiiksi, jotta ilmoittautuminen on voitu aloittaa. Ilmoittautuminen tapahtuu näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella ja viimeinen mahdollisuus ilmoittautua on toukokuun 26. päivä. Ole kuitenkin nopea sillä leirille mahtuu ainoastaan 40 ensimmäistä..Ilmoittaudu, ota mukaan kaverisi ja vietetään yhdessä unohtumaton kesäviikko koripallon parissa..

9.1.2005 Valitettava muutos leiripäiviin! Leiri siirtyy viikolla taaksepäin eli leiri järjestetään 26-30.6.2005..Pahoittelen muutosta ja toivon että ajankohta ei tuo kenellekkään estettä osallistua..Leirijulisteet ovat viittä vaille valmiita ja ilmoittautuminen alkaa siis tammikuun lopussa..

25.9.2005 Nyt sen voi merkitä kalenteriin! Leiri järjestetään 3.-7.7.2006 ja leiripaikkana Eerikkilän Urheiluopisto. Ilmoittautuminen lerirille alkaa tammikuussa ja hinta ym. tietoja päivittelen sivuille mahdollisimman pian.

23.8.2005 Loimibasket sai oman logon!Loimibasket on saanu oman logon, joka tulee näkymään niin täällä nettisivuilla, julisteissa, kuin tulevissa leiripaidoissa ja lippiksissä. Logon on suunnitellut Pertti Salo.

25.7.2005 Uudet sivut on avattu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s