Loimibasket 2007

otsikkoleirikuva2007

Leiriläiset 2007

Nils Rosendahl, Vaasa

Acer Guevara, Loimaa

Henri Kotavuo, Forssa

Ida Katariina Väätäinen, Kajaani

Toni Aaltonen, Forssa

Pekka Jurvanen, Vaasa

Santeri Kankaanpää, Jokioinen

Anssi Virtanen, Karkkila

Santeri Ryynänen, Karkkila

Miika Luosmaa, Karkkila

Nikolas Rajala, Helsinki

Julius Rajala, Helsinki

Mikko Kallio, Forssa

Eelis Pärssinen, Forssa

Johan Kotavuo, Forssa

Varpu Anderson, Turku

Maisa Alho, Turku

Arne Tuominen, Karkkila

Janika Kärnä, Kajaani

Emmi Ukkonen, Turku

Laura Aalto, Turku

Paavo Nokelainen, Kajaani

Juho Nokelainen, Kajaani

Sander Kallio, Forssa

Sami Kyrönlahti, Vaasa

Ohjaajat 2007

Juri Heinämäki

Sara Suominen

Esa Mäki-Tulokas

Vierailijat 2007

Andy Johnston

– Valmentaja Useissa Yliopisto Joukkueissa, mm Long Island University

Tuukka Kotti

  1. -Miesten Koripallo Maajoukkue

Minna Sten

– Naisten Maajoukkue, Long Island University

Leiripäiväkirja

Leiripäiväkirja 2007

Maanantai 25.6.2007

Kun kaikki olivan saapuneet ja saaneet muovipussinsa, joissa oli lippis, paita ja juomapullo Etenkin pullo ja paita olivat hienot. Samalla kun Esa piti puhetta, niin kaikki katselivat, että millaisia tyyppejä täällä on. Ensimmäisenä oli heittoharjoitukset, joissa opetettiin oikea heittotyyli, mutta aluksi se oli aika hankalaa. Esa sanoi, että kyllä se siitä helpottuu. Ruokala on vähän kaukana, mutta ruoka on hyvää. Kolmen tunnin levon aikana kerättiin voimia tulevia harjoituksia varten. Luento oli mielenkiintoinen, eikä ollu tylsä vaikka niin olisi voinut luullakin. Tukiharjoitukset olivat juuri sopivan rankat ja teimme liikkeitä joita emme olleet ennen tehneet. Päivän toisissa harjoituksissa harjoittelimme syöttämistä. Harjoitukset olivat hauskat koska siellä pelattiin mm. syöttöhippaa. Välipäla oli monipuolinen kuten muutkin ateriat. Iltaohjelmassa oli venyttelyä, jota emme olleet ennen tehneet ja ne oli kuitenkin melko hauskoja.

Tuukka Kottin nimmarit olivat kysyttyä tavaraa..

Tiistai 26.6.2007

Herättiin kahdeksalta ja kaikkien piti päästä vessaan. Sitten olikin jo kauhea kiire syömään. Söimme itsemme täyteen ja tuskin jaksoimme lajiharjoituksiin joissa kertasimme eilistä syötttämistä ja harjoiteltiin kuljetusta ja sen jälkeen taas ruoka maittoi. Ruoan jälkeen levättiin kolme ja puoli tuntia joka meni korttien peluuseen. Korttien peluu meni muuten hyvin paitsi että löysimme Nikolaksen sukanvarresta neljä ässää. Sitten menimme tukitreeneihin Adidas-Halliin. Siellä oli koordinaatioharjoituksia. Harjoitukset menivät hyvin ja aluksi pelasimme jalkapalloa minkä hävisimme 4-0. Meidän joukkue oli rehellisesti sanoen paljon huonompi. Sitten me lähdimme syömään ja ruoka oli AIVAN loistavaa. Sitten menimme luennolle joka oli siirretty ruokalan alakerrassa olevaan auditorioon. Siellä oli parempi kuin missä olimme maanantaina. Me saimme myös uudet tussit. Luennon jälkeen menimme lajiharjoituksiin joissa meillä oli puolustusta. Ne oli aika vaikeita ja rankkoja. Kun me pääsimme niistä meillä oli kiire kirjoittamaan päiväkirjaa jotta ehtisimme päivän kohokohtaan eli iltaohjelmaan. Siitä lisää huomenna..

Pieni pulma ja monta vielläkin pienenpää ratkaisua..

Tulet sentään hoituivat nopeasti..

Pitkä ilta, mutta melojat valmiina paluumatkalle..

Keskiviikko 27.6.2007

Aamulla herääminen oli nihkeää johtuen edellisen illan kanoottiretkestä makkaranpaistopaikalle, jossa ennen makkaran makuun pääsyä jouduimme suorittamaan erittäin haastavan ja joukkue henkeä vaativan tehtävän. Tehtävän ideana oli saada koko joukko köysistä muodosttujen ruutujen lävitse, kuitenkaan köysiin koskematta. Muutaman tunnin päihkäiltyämme olivat kaikki makkaran paistopaikalla. Mutta ongelma oli viellä edessä. Kävi ilmi että makkarapaketista ei löytynyt paistoohjeita. Tuli saatiin sytytettyä helposti, olihan joukossamme ”aito” partiopoika. Söimme makkarat ja lähdimme samaa reittiä takaisin.

Keskiviikko aamuun ystävämme Pekka mokasi aamuherätyksemme ja olimme myöhästyä aamulenkiltä, jonka oli tarkoitus alkaa 8.45 mutta alkoikin 8.200. Aamupalan jälkeen oli harjoitukset, joiden aiheena oli levypallopelaaminen. Sivusta seurasi Esan entinen valmentaja jenkeistä, Andy ”SOFO” Johnston, joka vietti kanssamme koko päivän. Uintia ja saunomista harrastettiin tänäänkin ahkerasti.

Luennolla Esa kertoi lihashuollosta käyttäen autoa ihmiskehon vertauksena. Luennon loppupuolella pääsi siihen asti luentoa sivusta seurannut Andy oppilaan rooliin, kun opetimme kukin vuorollamme hänelle suomalaista korissanastoa. Tukiharjoituksissa treenasimme nilkan useita vähälle huomiolle jääviä pieniä lihaksia. Esa kertoi omia ennen-jälkeen- tilastojaan ja lopuksi saimme jakoinen omat nilkkatreenauskumilenkkimme, jotka Esa oli pummannut tuntemattomasta lähteestä.

Sitten tuli ilta ja Andy päästettiin vihdoinkin vauhtiin. Hän näytti uusia mielenkiintoisia harjoitteita suoraan rapakon takaa, ja kertoi aina välissä mielenkiintoisia asioita omalta valmentaja uraltaan. Vierailevana tähtenä oli jokanaisen idoli Minna Sten. Harjoitusten jälkeen saimme todeta, että Hook-heitto puolesta kentästä ei onnistukkaan ihan joka jannulta.

Syötyämme taas hyvin suuntasimme Adidas halliin. Siellä tapoimme teknisistä ongelmista siunaantunutta aikaa venyttelemällä. Itse iltaohjelma oli todella yksinkertainen. Tarkoituksena oli ottaa hyvä asento ja kuunnella yliluonollisen rentoäänistä naista, joka antoi rentoutumisohjeita. Illalla rentoutunutta seuraa tytöistä ja aloitimme äärimmäisen rennon korttipelin. Tämän jälkeen menimme nukkumaan ja mietimme jo seuraavaa päivää.

Opettajat työssä, oppilas tiukassa opissa..

Roolit vaihtuivat illaksi..

Ja eikun nimmarit talteen..Vuorossa Andy Johnston ja Minna Sten..

Torstai 28.6.2007

Aamuharkat olivat mukavat. Me harjoiteittelimme ulkopelaajan juttuja ja sisäpelaajan juttuja..Lounaalla oli kinkkukiusausta ja kaikenlaisia salaatteja. Uinnin ja levon aikana osa meistä leiriläisistä kävi viimeisen kerran uimassa. Vesi oli 16.5 ja osa teki muuta esim. Siivosi tulevaa huonetarkastusta varten. Tukiharkoissa meillä oli keppijumppaa. Vanhat leiriläïset saivat ottaa painavemman kepin. Jumppa oli kivaa mutta otti jaloille.

Päivällisenä meillä oli pastaa, kasvispihvejä ja salaatteja. Luennolla oli kivaa, ja se oli rento. Teimme esitelmiä pienissä ryhmissä ja aiheena oli koripalloon liittyviä asioita, esim. Syöttö, kuljetus, sisä- ja ulkopelaajan asioita ja kuljettaminen. Lajissa kertasimme asioita ka jatkoimme niitä mitä aamulla jäi kesken. Kaikki olivat vähän väsynneitä joten emme keskittyneet 100%. Discossa kävi muutama tsekkaamassa, mutta meininki oli surkea! ja osa katsoi Esa yliopistoaikaisia pelejä. Iltapalana oli leipiä, muroja ja puuroa. Iltaohjelmassa oli ultimatea, muutama leiriläinen pelasi sählyä valmentajia vastaan. Kaikki olivat pettyneitä koska hiljaisuus oli niin aikaisin.

Perjantai 29.6.2007

Viimeinen ryhmä sai tehtäväkseen koota koko viikon tapahtumat kokoon eli näin se viikko meni..

Maanantai aamuna me tutustuttiin toisii ja tosiaan löyty tosi mukavaa porukkaa! vaikka ennen leirii saatto tuntuu et ei täältä saa kavereita mut jokaiselle löyty ystäviä. Sit me aloitettiin koripallo, se pääasia. Harjoiteltii heittoo ja varmasti monella parantu heitto kummasti. Sit me aloitettiin koripallo, se pääasia. Harjoiteltiin heitoo ja varmasti monella parantu heitto kummasti. Sit käytii uimas ja vesi ei ollu kylmää..sopivaa. Sitten saunottiin kunnolla tytöt ja pojat jopa samoissa saunoissa ja suihkuis myös, mut tietty jokaisella oli uikkarit ja joillaki myös pyyhe. Sit istuttii penkeil ja kuunneltii Esaa. Tukiharjoituksis jumpattii punteil ulkona..Se oli mukavaa. Sit syötii kunnolla ruokaa..Oli iso valikoima. Sitten olis pitäny olla avajaiset mut jopas jotain ei ollukkaa. Sit harjoiteltiin lisää korist.:) Ilta meniki sit mahtavasti.

Kun tiistai aamuna oli herätys kasilta porukka oli enemmän ja vähemmän väsynyt. Aamupalalla oli hyvää ruokaa kuten aina. Illalla oli yllätys, iltaohjelmassa oli kanootti retki laavulle, en kyllä tiedä minne. No siellä meidän piti läpäistä naru ristikko eli jokainen piti tunkee ristikon läpi ja sen jälkeen mentiin paistaan notskille makkaraa.

Keskiviikkona paikat avautuivat viimeistään aamulenkillä jonne lähdimme pöppörässä. Juoksimme kevyttä hölkkää metsäreittiä ruokalaan aamupalalle… Jossa ruoka oli hyvää kuten aina. Aamuharjoituksissa oli jokaisen (valmentajan) lempiharjoitus..Jalkatyö. Luennolla opetimme suomalaista koripallo sanastoa vieraallemme Andy Johnstonille. Tukiharjoituksissa harjoitimme jalkojen ponnistusvoimaa. Andy piti meille iltatreenit joiden aiheena oli ulkopelaajan pelaaminen. Iltaohjelmana pidettiin rentoutusharjoitus jonka jälkeen menimme soluumme lepäämään.

Torstaina oli herätys 8:00. Aamupalan jälkeen oli harjoitukset, siellä oli hauskaa. Hauskinta oli kun oltiin pukin päällä ja sinne heiteltiin palloja. Lounaan ruoka oli hyvää. Saunassa oli hauskaa kun jotkut leikkivät vesiletkulla. Tukitreeneissä oli keppijumppaa. Disco oli huono, jos ei halunnu mennä discoon niin voi mennä katsomaan Esan peliä.

Perjantaina oli leirin päätös päivä. Juoksimme todella virkistävän lenkin johon liittyivät esterata ja älytehtävä. Sen jälkeen lähdimme hölkkäämään ruokalaa kohti. Tulimme takaisin soluun kamppeita pakaamaan. Esa tuli tarkistamaan huoneet lähtökuntoon noin varttia yli kymmenen. Sitten meitä odotti leirin viimeiset koripalloharjoitukset..

Loimibasket 2007 Leiriohjelma

Maanantai 25.6.2007

10:00 Avaus Koripallo

10:30-12.00 Laji

12:30-13:00 Lounas

13.00-13.30 Majoittuminen

13:00-16:00 Lepo+Uinti

16:00-17:00 Luento

17:00-18:00 Tuki

18.30-19:00 Päivällinen

19:00-19:30 Avajaiset

19:30-21:00 Laji

21:00-21:15 Iltapala

21:15-22:00 Iltaohjelma

22:30 Hiljaisuus

Tiistai 26.6.2007

8:00 Herätys 8:15-8:45 Aamupala

9:00-10:30 Laji

11:00-11:30 Lounas

11:30-15:00 Lepo+Uinti

15:00-16:00 Tuki

16:30-17:00 Päivällinen

17:00-18:00 Luento

18:00-19:30 Laji

19:30-20:30 Lepo+Uinti

20:30-21:00 Iltaohjelma

21:00-22:00 Iltapala

22:30 Hiljaisuus

Keskiviikko 27.6.2007

8:30 Herätys

8:45-9:00 Aamulenkki

9:00-9:30 Aamupala

10:30-12.00 Laji

12:30-13:00 Lounas

13:00-16:00 Lepo+Uinti

16:00-17:00 Luento

17:00-18:00 Tuki

18.30-19:00 Päivällinen

19:30-21:00 Laji

21:00-21:15 Iltapala

21:15-22:00 Iltaohjelma

22:30 Hiljaisuus

Torstai 28.6.2007

8:00 Herätys

8:15-8:45 Aamupala

9:00-10:30 Laji

11:00-11:30 Lounas

11:30-14:30 Lepo+Uinti

14:30-15:30 Tuki

16:00-16:30 Päivällinen

17:00-18:00 Luento

18:00-19:30 Laji

19:30-21:00 Disco

21:00-21:30 Iltapala

22:30 Hiljaisuus

Perjantai 29.6.2007

8:30 Herätys

8:45-9:00 Aamulenkki

9:00-9:30 Aamupala

10:30-12.00 Laji

12:30-13:00 Leirin PÄÄTÖS

 

Kuvat 2007

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s