Loimibasket 2008

otsikkoleirikuva2008

Leiriläiset 2008

Hanna Saksa,Turku

Santeri Kankaanpää,Jokioinen

Emmi Ukkonen,Turku

Teemu Kilpeläinen,Karkkila

Jesse Kokkonen, Karkkila

Miikka Luosmaa,Karkkila

Arne Tuominen, Karkkilaz

Jonna Pitkänen, Porvoo

Santeri Ryynänen,Karkkila

Samuli Brofeldt, Karkkila

Jani  Vostrakov, Oulu

Anssi Virtanen, Karkkila

Toni Paajanen, Porvoo

Eelis Pärssinen, Forssa

Paavo Nokelainen, Kajaani

Mikko Kallio, Forssa

Salla Seppälä, Porvoo

Fiona Mikola, Porvoo

Juho Nokelainen, Kajaani

Anna Hintsanen, Turku

Kimmo Ojansuu, Forssa

Johan Kotavuo, Forssa

Laura Lilius, Rauma

Ida Katariina Väätäinen, Kajaani

Eero Huttunen, Latovainio

Niki Tuorila, Jokioinen

Saija Kujala, Forssa

Monica Virtanen, Jokioinen

Piiariikka Tabell, Jokioinen

Toni Rantanen, Jokioinen

Ella Jaakkola, Turku

Sander Kallio, Forssa

Toni Aaltonen, Forssa

Elmiira Kutvonen, Porvoo

Jenna Junttila, Porvoo

Markus Mustonen, Forssa

Henri Kotavuo, Forssa

Matti Rajala, Porras

Maiju  Virtanen, Kotka

Iiro Vendelin, Vantaa

Jalmari Koski, Forssa

Laura Tuokko ,Kotka

Juha Ventoniemi, Hyvinkää

Jonna Nieminen, Hyvinkää

Venla Laakso, Hyvinkää

Laura Aalto, Turku

Antti Kaatiala, Tampere

Mikko Mustonen, Forssa

Anni Jaara, Oulu

Toni Juopperi, Uusikaupunki

Henrika Suhonen, Porvoo

Essi Syri, Porvoo

Anni Vartila, Rauma

Ohjaajat 2008

Saara Hakamaa

Piia Sipari

Henri Hirvikoski

Elina Kaseva

Esa Mäki-Tulokas

Vierailijat 2008

Minna Sten

  1. -Naisten Koripallo Maajoukkue

Michael Quarshie

– Amerikkalaisen jalkapallon NFL pelaaja

Leiripäiväkirja

Leiripäiväkirja 2008

TO 26.6.2008

Eilisen jenkkifutiksen ja kiihkeätunnelmaisen pelin jälkeen kaikki nukkuivat sikeästi. Eräät jaksoivat kuitenkin herätä jo tavaksi muodostuneiden lastenohjelmien vuoksi. Aamupalalla puhuttiin tulevasta futispelistä ja tehtiin venäjän kannattajille selväksi että jos/kun Espania voittaisi, niin heille kuittailtaisiin matsista viellä finaalinkin jälkeen. Lisäksi mietittiin antaisiko Mäkkäri (Esa) katsoa illan matsin vai olemmeko melunneet liikaa. Saliharkoissa sai paljon neuvoja, ja heittokin alkoi monilla tippumaan renkaan läpi. Levypalloset-up meni hyvin ja kaikilla oli hauskaa.

Luennolla Esa kertoi lihashuollosta sellutehdastyöntekijäperspektiivistä ja kysymyksiä riitti aina Esa tienesteistä siihen mitä läpileikkaus tarkoittaa. Opimme ettei mikään loukkaantuminen ole sattumaa, vaan kaikkeen löytyy selitys kunhan varhais historiaa tarpeeksi tonkii.

Loimibasket ilman keppijumppaa olisi kuin kana ilman kukkoa, munia kyllä tulisi muttei yhtään tipua. Opimme kolme perusliikettä: kyykky, rinnalleveto ja tempaus. Näitä painettiin enemmän tai vähemmän maitohapoilla eikä ketään jäänyt kylmäksi.

Leirin viimeisissä vesipeuhuissa tehtiin osallistujaennätys kun muutama koko leirin ajan peseytymättä ollut henkilö saatiin houkuteltua mukaan. Tunnelma oli haikea kuin pääsiäispupun hautajaisissa, sillä kaikki tiedostivat sen, että leirin viimeinen ilta oli koittanut.

Sopivasti ennen hiljaisuutta kuuntelimme rentoutumisnauhan, jonka jälkeen olimme tarpeeksi rentoja tulkitaksemme leiriohjelman ”Hiljaisuus”-kohtaa sen verran vapaasti että saatoimme kutsua yläkerran mukavat tytöt pelaamaan korttia. Espanjan voitonjuhlat, ja ketä vs. kuka keskustelut katkesivat vasta kun leirin kapu Esa ”E-Mac” Mäki-Tulokas tuli puhaltamaan pelin poikki.

KE 25.6.2008

Aamulla herätys oli kahdeksalta, kukaan ei ois halunnu herätä. Herätys oli niin mehukas. Me saatiin mennä takas nukkuun tai uimaan. Katottii Serranot ne oli niiku tosi rapsakat kuten aina. Aurinko pilkisteli, vesi oli kylmää, kuivaa.

Salitreenit oli aivan karvaiset. Meil oli vieraana Uljas Minna Sten. Aihe oli sisäpelaajan eli centterin pelaaminen, oli löllöä. Minnalta sai nimmareita lopuks, Esa pottuili Minnalle. Tos välis pitkä Toni Heitti Elmiiran veteen koska Elmiira halus.

Luennolla käytiin läpi henkinen valmentautuminen. mömmöisen Mikon ehdotus oli pitkälimusiini. Tukireeneissä tehtiin kuminauhan avulla nilkanliikkuvuusharjoituksia. Jotkut kävi uimas siinä pyyleväs vedes. Salitreenit oli rajut kun oli levarii. Aluks oli aika mureaa, koska kukaan ei uskaltanu (tytöist Ainakaa) hypätä päälle. Mut sit se muuttu tosi raikokkan hulluksi.

Kun salitreeneistä oli päästy, oli kiire käyä suihkus. Suuntasimme heiveröiset jalkamme suunnattomalle kentälle. Odotellessamme vierastamme siinä leppoisana iltana. Pojat löysi kuolleen, kuivuneen sammakon. Sen nimi oli SAM, Koska Mikko kirjoitti sen hautakiveen SAM. Hautakivi tuli haudalle jonka teimme SAM:ille. Yritimme saada kaikki kunnioittamaan kuolleen sammakon muistoa, mutta sitten kaikki halus nähdä sen, joten jouduimme kaivamaan sen ylös. ):

Kun uusi hautaus koitti yritimme hiljentyä mutta aina joku nauroi tai joku kysyi jotain. Elmiiraa ja hänen ystäväänsä Tonia ei hautajaiset kiinnostanut, koska heillä oli jotain muuta tekemistä. Kuuntelimme Eeron kännykästä soittoääniä, koska meillä ei ollut urkuja. Mutta silloin roikkuva vieraamme Michael Quarchie saapui. Hän pelasi jenkkifutista. Kun me tiesimme ”Kaiken” siitä lajista. Aloimme taklata ihmeellisiä Taklauspylväitä/Pölkkyjä. Sen jälkeen heiteltiin ja joko pelattiin tai taklattiin lisää.

Ilta kului lilluvasti. Jonka jälkeen talsimme kämpille katsomaan futista. Välieräpeli Saka-Turkki olisi varmasti ollut täynnä jännitystä, mutta meiltä se jäi näkemättä lähes kokonaan, sillä emme ’ehtiny nähä pelin alkua, ja sitten yhteys Baseliinkin alkoi katkeilla. Meiltä jäi lähes kaikki maalit näkemättä. Ensiksi luulimme että se sininen Esa vaan siellä vetelee antennijohtoja seinästä niin kuin oli uhkaillut, mutta kai siinä yhteydessä oikeasti oli häiriötä 🙂

Sitten menimme kiltisti ja hiljaisesti hiipien nukkumaan, että Esa olisi iloinen ja me virkeitä.

Tiistai

Aamulla heräsimme aikaisin katsomaan lastenohjelmia. Kun Harri ja Dinot loppuivat harmiksemme. jouduimme lähtemään aamupalalle. Aamupala oli jälleen hyvä ja monipuolinen. Monipuoleista aamupalaa tarvittiinkin illan yhteisissä puolustus harkoissa, muita aterioita unohtamatta. Saunassa kaikki ryhmän pojat kestivät kovat löylyt ja uimassakin hauskaa riitti aina uimahyppykilpailusta EDI-sanan huuteluun.

Päivän ensimmäisessä treeneissä taitoa tarvittiin, koska pallon kuljetusta harjoiteltiin niin lapaset kädessä kuin ilmankin ja hauskaa oli. Tuki treeneissä kehitettiin ketteryyttä, eikä loukkaantumisiltakaan vältytty. mutta pääosin kaikki pääsivät tekemään täysipainotteisen harjoituksen.

Luennosta ja varsinkin mukavasta rakettipelistä oppia ottaen kaikki pääsivät lähtemään iltaohjelmaan masut pullollaan. Mystisen kirjeen sisältöä oltiin mietitty ja siihen oli 8 metrinen vastaus.Kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan kiipeämistä 8 metrin korkeuteen ja sieltä trapetsille hyppyä. Rankan odotuksen ja hyppyjen katsomisen jälkeen maggara maistui jokaiselle läheisessä kodassa. Kämpille meno oli rauhallinen, sillä kaikki halusivat katsoa keskiviikon jalkapallomatsin.

Ohjaajan kommentit: Päivä alkoi mukavasti hieman sateisissa tunnelmissa. Pientä väsymystä oli havaittavissa ilmaisesti `hiukan pitkäksi venyneen nukkumaanmenon ansiosta. Ryhmässä saatiin kuitenkin väsyneimmätkin piristymään ja iltapäivän tuki treeneissä teho ylitti 100 prosentin. Oheisessa jäsjestetyssä temppuradassa oli hienoa todeta ryhmän kilpailu henkisyys kun omia taitojaan pääsi vertailemaan kahden muun toverin rinnalle. Kilpailuhenkeäkin tärkeämpää ryhmähenkeä kohotettiin iltaohjelman parissa. Oli hienoa seurata kuinka koko ryhmä osallistui strapetsihypyssä kannustukseen, hypyn onnistumisista huolimatta. Näytti jokaiselle jäävän hyvä mieli, vaikkei ekalla kertaa onnistanukkaan. Erityisesti mieltä lämmitti huomata muutamien hyppääjien kohalla todellinen rimansa ylitys. Näiden muutamien kohalla hypyyä sai odotella hetken verran, mutta onnistuneiden hyppyjen jälkeen suoriutujien ilmeet olivat unohtumattomat ja tunnelma katossa.

Päivä sujui ongelmitta pieniä loukkaantumisia lukuunottamatta. Illalla lapset laitettiin tiukoin desipeli rajojen kanssa nukkumaan normaalia aikaisemmin maanantai yön pulinoiden takia.

Leiripäiväkirja maanantai 23.6.2008-06-24 (Piian ryhmä)

Aloitimme päivän yhteistilaisuudella jossa kerrottiin harkkaryhmät. Toinen ryhmä lähti treenaamaan heittoa ja toiset menivät majoittumaan. Kuulumme old school-ryhmään, joten menimme ensin treenaamaan. Heittäminen oli aluksi ongelmallista, sillä heittotyyli oli täysin toinen kuin se, johon olimme tottuneet. Harjoitusten loppuvaiheessa huomasimme kuitenkin heittotyylin olevan täysin kelvollinen . Emme juosseet juuri lainkaan. Vaan keskityimme oikeaan heittotyyliin.

Seuraavaksi oli vuorossa majoittautuminen niille, jotka eivät vielä olleet sunnuntaina majoittuneet. Sitten oli lounas. Tarjolla oli pottumuussia ja lihapullia sekä raikasta salaattia ynnä leipää ja tietenkin juotavaa. Sitten menimme luennolle, jonka aiheena oli harjoittelu. Käsittelimme miten vuodenajat vaikuttavat harjoitteluun. Opimme myös harjoituspäiväkirjan tekoa ja sen hyviä puolia.

Ja jossain välissä oli taas syönti ja ruokala kyllä kaikui leiriläisten naurun pyrähdyksist, oli kyl tosi hauskaa. Meinas tukehtuu! Ihme kyllä ei tullu oikeen ees valituksii. Ja vettä satoi kyl aivan sikana!

Päivällisen jälkeen oli vuorossa uinti ja saunominen. Uimaan ei tietenkään saa mennä ilman valvojaa, joten odotimme Piiaa ja Henkkaa ”valvomaan”. Kun menimme uimaan tihutti hieman, joten vesi ei tuntunut niin kylmältä kuin muuten. Tääl on kivaa!

Uinnin jälkeen saatiin olla vapaalla ja menimme kämpille laiskottelemaan. Reilun tunnin kuluttua menimme syömään iltapalaa. Siellä oli leipää sekä vihanneksia yms. Iltaohjelmaksi meillä oli venyttelyä. Siellä me opimme kaikkia erilaisia venyttely tapoja.

Taas on tullu kesän kohokohdan aika ja Loimibasket 2008 leiri on valmiina alkamaan.. Tällä sivulla voit seurata mitä leirillä on tapahtunut ja kaikki tietysti nuorten itse kertomana.. Väliin liitetään myös muutamia kuvia, joten vanhemmat voivat helposti liittyä leirin tunnelmaan kotona..Maanantain aikana sivuille ilmestyy myös leirin ohjelma, jotta vanhemmat tietävät koska nuoria kannattaa tavoitella mikäli asiaa leirin aikana ilmaantuu..

Maanantai 23.6.2008

Ryhmä Old School New School

9:00 – 10:00 Leirin Avaus Leirin Avaus

10:00 – 11:30 Sali Majoittuminen

11:30 – 13:00 Majoittuminen Sali

13:00 – 13.30 Lounas Lounas

14:00 – 15:00 Luento Luento

15:00 – 16:00 Tuki Tuki

16.30 – 18:00 Sali Päivällinen/Uinti

18:00 – 19.30 Päivällinen/Uinti Sali

21:00 – 21:15 Iltapala Iltapala

21:15 – 22:00 Iltaohjelma Iltaohjelma

22:30 Hiljaisuus Hiljaisuus

Tiistai 24.6.2008

8:00 Herätys Herätys

9:00 – 9:30 Aamupala Aamupala

10:00 – 11:30 Uinti Sali

11:30 – 13:00 Sali Uinti

13:00 – 13:30 Lounas Lounas

14:00 – 15:00 Luento Luento

15:15 – 16:15 Tuki Tuki

16:30 – 17:00 Päivällinen Päivällinen

17:00 – 18:30 Sali Sali

19:00 – 23:00 Iltaohjelma Iltaohjelma

23:30 Hiljaisuus Hiljaisuus

Keskiviikko 25.6.2008

8:00 Herätys Herätys

9:00 – 9:30 Aamupala Aamupala

10:00 – 11:30 Sali Uinti

11:30 – 13:00 Uinti Sali

13:00 – 13.30 Lounas Lounas

14:00 – 15:00 Luento Luento

15:15 – 16:15 Tuki Tuki

16.30 – 18:00 Sali Päivällinen/Uinti

18:00 – 19.30 Päivällinen/Uinti? Sali

21:00 – 21:15 Iltapala Iltapala

21:15 – 22:00 Iltaohjelma Iltaohjelma

22:30 Hiljaisuus Hiljaisuus

Torstai 26.6.2008

8:00 Herätys Herätys

9:00 – 9:30 Aamupala Aamupala

10:00 – 11:30 Uinti Sali

11:30 – 13:00 Sali Uinti

13:00 – 13:30 Lounas Lounas

14:00 – 15:00 Luento Luento

15:15 – 16:15 Tuki Tuki

16:30 – 18:00 Päivällinen/Uinti Sali

18:00 – 19:30 Sali Päivällinen/Uinti?

20:00 – 22:00 Iltaohjelma Iltaohjelma

22:00 – 22:15 Iltapala Iltapala

22:30 Hiljaisuus Hiljaisuus

Perjantai 27.6.2008

8:00 Herätys Herätys

9:00 – 9:30 Aamupala Aamupala

10:00 – 12:30 Sali Sali

12:30 Lounas Lounas

13:00 – 14:00 Leirin päätös Leirinpäätös

 

Kuvat 2008

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s