Loimibasket 2010

otsikkoleirikuva2010

Leiriläiset 2010

1. Jalmari Koski, Forssa

2. Veerti Koski, Forssa

3. Sander Kallio, Forssa

4. Santeri Kaseva, Forssa

5. Oskari Saurus, Riihimäki

6. Anniina Saurus, Riihimäki

7. Matias Toivonen, Forssa

8. Erika Sandberg, Tammela

9. Saara Alanko, Porvoo

10. Hannes Koskinen, Karkkila

11. Marika Siekkinen, Tolkkinen

12. Maiju Alfving, Hyvinkää

13. Jonna Nieminen, Hyvinkää

14. Emmi Ukkonen, Turku

15. Hanna Saksa, Turku

16. Niki Tuorila, Jokioinen

17. Annika Rinne, Hyvinkää

18. Santeri Rantala, Tammela

19. Fiona Mikola, Porvoo

20. Toni Rantanen, Jokioinen

21. Essi Syri, Porvoo

22. Suvi Partanen, Porvoo

23. Lilli Nikander, Forssa

24. Janina Leponen, Porvoo

25. Kaisa Heinilä, Tammela

26.

27. Venla Laakso, Hyvinkää

28. Miikka Luosmaa, Karkkila

29. Aarne Tuominen. Karkkila

30. Teemu Kilpeläinen, Karkkila

31. Veeti Haapanen, Forssa

32. Emma Mäkeläinen, Porvoo

33. Henrika Suhonen, Porvoo

34. Sanni Järvenpää, Hyvinkää

35. Juuso Nieminen, Hyvinkää

36. Aaro Hartzell, Hyvinkää

37.

38. Oskari Kaseva, Forssa

39. Santeri Ryynänen, Karkkila

40. Matleena Mäntylä, Forssa

41. Katri Vartia, Hyvinkää

42. Valtteri Rautanen, Hyvinkää

43. Iiro Vendelin, Vantaa

44. Nea Tuorila, Jokioinen

45. Santeri Kankaanpää, Jokioinen

46. Oona Paavilainen, Jokioinen

47. Maria Mertanen, Forssa

48. Emilia Pärssinen, Tammela

49.

50. Hanna Nurmi, Porvoo

51. Eero Huttunen, Forssa

52. Anssi Virtanen, Karkkila

53. Katri Joutsimo, Forssa

54. Amanda Pärssinen, Tammela

55. Eelis Pärssinen, Tammela

56. Taru Mattila, Minkiö

57. Ella Jäntti, Hyvinkää

58. Tiia Liski, Forssa

59. Johan Kotavuo, Forssa

60. Kare Linnasaari, Vantaa

61. Oscar Diaz Suomela, Pontevedra, Espanja

62. Jussi Hilden, Porvoo

63. Moona Hämäläinen, Hyvinkää

64. Jessica Lintusyrjä, Tammela

65. Jere Liitiäinen, Porvoo

66. Noora Parkkonen, Hyvinkää

67. Saara Ulmala, Porvoo

68. Samuli Brofeldt, Karkkila

69. Katarina Leino, Emäsalo

70. Ilari Lehtonen, Karkkila

Ohjaajat 2010

Santtu Koskinen

Piia Sipari

Joonas Koskinen

Sara Suominen

Juri Heinämäki

Elmiira Kutvonen

Paavo Nokelainen

Esa Mäki-Tulokas

Vierailijat 2010

Tiina Koski

– Ravintoasiantuntija

Minna Sten

– Naisten Koripallo Maajoukkue

Marko Enberg, Uusimaa-lehti

– Luento Mediasta

Leiripäiväkirja

Leiripäiväkirja

5.7.2010 Leiripäiväkirja – Maanantai

Heti leirin alussa katsoimme videon heittämisestä, joka oli kaikille yllätys. Sen jälkeen alkoi treenit, jonka aiheena yllätys, yllätys oli heittäminen. Iltaohjelmassa Santtu piti meille alku- ja loppulämppä harjoitukset.

Perjantaina new school aloitti päivän harjoituksilla ja old school uinnilla. Illalla oli pieni kävely ja melontaretki, jonka yhteydessä saimme iltapalan kodalla. Päivä oli raskas, koska harjoituksissa oli puolustusta ja melonta lisäsi rasitusta. Lauantaina oli toisinpäin sali harjoitukset ja uinti kuin edellispäivänä. Tuki harjoitus oli mukava koska pelasimme futista ja nilkkajumppaa.

Lauantai iltana kisasimme frisbee golffissa, Jurin joukkue voitti ja pääsi Esan kanssa katsomaan futista. Sunnuntain saliharjoituksessa aiheena oli sisä – ja ulkopelaajan tehtävät. Tukiharjoituksissa teimme 30 asteen helteessä keppijumppaa. Illalla teimme rentoutusohjelman joka valitettavasti keskeytyi. Maanantai aamuna jokainen viimeisteli pakkauksensa. Sen jälkeen kohtasimme ohjaajat pienessä leikkimielisessä pelissä jonka tietenkin leiriläiset voitti. Leirin pätöksen jälkeen jouduimme lähtemään kotiin.

Kiitokset ohjaajille, oli hauska leiri ja erityis kiitos Esalle joka jaksoi katsella meitä.

4.7.2010 Leiripäiväkirja – Sunnuntai

Rakas päiväkirja,

Aamulla 4.5.2010, kun heräsin lähdin heti aamupalalle, jossa pöydät notkuivat runsaista antimistaan ja söin siellä paljon hyvää ruokaa.

Aamun saliharjoituksessa opin tippailemaan levypalloja eri tavoilla palloa leiritovereilleni. Kävimme myös läpi monia ulkopelaajan liikkeitä, joista hauskimpia olivat kontaktiharjoitukset, joissa ohjaajat tönivät meitä taistelulajeista tutuilla käsivarsipatjoilla heittojemme aikana.

Päivän luennolla kävimme läpi ympärivuotisia harjoitteita. Keskustelimme myös levon merkityksestä urheilijan päivärytmissä.

Päivän tukiharjoituksena oli keppijumppa tekonurmella. Teimme erilaisia voimaharjoitteluun valmistavia liikkeitä kepin kanssa. Ohjaajamme Juri ”Jokioisten-jonglööri” Heinämäki piti sivussa omaa pellekouluaan…

Iltapäivän saliharjoituksen tarkoituksena oli, että oppisimme reagoimaan erilaisiin pelitilanteisiin. Treenasimme heittoja, ajoja ja monenlaisia screenien käyttämisiä. Leirin kuopuksen mielestä oli tylsää, koska asiat olivat helppoja.

Iltaohjemana oli tänään rentoutuminen. Makasimme lattialla, kun joku äijä höpötti nauhalla ja osa nukahti siihen.

Iltaohjelmaan kuului myös tähän päiväkirjaan kirjoittaminen, johon osallistui VAIN KOLME ryhmän tunnollisinta duunaria, jotka olivat Marika, Oskari K. sekä Janina!!! Muilta varmasti tentataan huomenna erityisen paljon erilaisia vetyksiä, joita opimme eilisen päivän aikana…

3.7.2010 Leiripäiväkirja – Lauantai

Tänään kirjoitimme päivästämme jatkamalla lausetta kolmella sanalla kymmenen hengen voimin: Aamulla kun heräsimme lähdimme aamupalalle. Siellä söimme ja joimme mehua. Menimme uimaan, vesi oli +20. Hypimme rannalla lojuneesta kirkkoveneestä veteen ja kävimme mummouinnilla. Uinnin jälkeen menimme sisälle harjoitteleman korista. Matka oli pitkä ja tylsä. Aamun salitreeneissä opimme blokkaamaan paremmin ja hikeä pukkasi. Opettelimme myös puolustusta, jossa olimme loistavia. Harkoissa tehtiin rata, kisattiin ja juoksimme hiki päässä. Menimme myös syömään ruokaa. Ruuaksi oli lasagnea, joka oli hyvää. Luentotunnilla meille kerrottiin lihashuollosta ja piirrettiin hieno taulukko. Rantala piirsi sipulin, joka oli hieno niinku yleensä tietenkin.

Uinti oli molemmilla kerroilla hauskaa ja liikunnallinen tapahtuma. HUOM! Vesi oli märkää ja kaloja täynnä! Tukitreeneissä oli biitsifutista ja nilkan vahvistusta kuminauhalla. Oli tosi kuuma! Iltaohjelmalta odotamme tänään kivaa tekemistä lyhyesti, futiksen katsomista porukalla toisten huoneissa ja sitä, että Espanja voittaa! Sitten nukutaan. Muita hauskoja juttuja olivat kova saunominen, reenaaminen, vapaa-aika, biistijalis, nukkuminen, syöminen, venytykset, frisbeegolf, Joonaksen leikit ja bokserisota.

2.7.2010 Leiripäiväkirja – Perjantai

”Eräänä kau-nii-na ke-sä-päi-vä-nä, paitsi oli pilvistä. Tänään alkoi mielenkiintoinen päivä, että toiset pääsivät hikoilemaan saunaan, kun taas toiset pääsivät rentoutumaan treeneihin, jonka jälkeen menimme syömään. Saimme suut makiaks ja mahat kipiäks. Luennossa Esan kaveri, urheilutoimittaja saarnasi meille kuinka toimia haastattelutilanteessa, sitten oli tukitreeni, teimme ketteryys/liikkuvuus/nopeus juttuja. Näiden juttujen jälkeen pidimme noihin asioihin liittyvän ratakisan. Ruuan jälkeen oli salitreenit, jonka aiheena oli puolustus. Se oli hikistä puuhaa. Eero oli märkä. Puolustustreeni on PIIP PIIP, PIPIPIPII.

Harjoituksien jälkeen ryhmä jakautui 2 osaan, toinen porukka lähti suurelle metsäretkelle. Matkalla oli suuri este, jota ratkaistessa kehitimme ryhmähenkeä. Toinen porukka lähtiu melomaan. Melojat ja samoajat saapuivat laavulle ja vaihtoivat osia. Happy the end!”

1.7.2010 Leiripäiväkirja – Torstai

Olipa kerran aurinkoinen ja hikinen aamu. Eerikkilän aula meinasi käydä ruuhkaiseksi. Ei siitä sen enempää. Siirryimme hikisinä auditorioon, jossa jännitys oli käsinkosketeltava. Monet tutut naamat pistivät silmään uusien leiriläisten joukosta. Synttäri-Esa tarjosi kaikille jäätelöt, Onnea! Onnekkaat vanhemmat pääsivät myös osingoille. Saliharjoituksissa seurasimme Esa näyttämän videon oppeja. Videon, joka saatiin monen yrityksen jälkeen toimimaan. Tosin ilman tekstityksiä. Turkulaisten soraminen alkoi heti, kun porukka saatiin kasaan. Tytöt eivät oikein innostuneet, mutta laittavat aina tutulla tyylillä hanttiin. Luennon asia ei muuttunut, mutta se kuultiin kauniimmalta taholta, kuin Esalta. Poiketen aikasemmista ravintoluennoista saimme kuulla myös viikon ruokalistan. Pelkkä ajatuskin tulevista herkuista sai Fiona ja karkkilan poikien kuolan valumaan. Asiaa edellytti varmaan se, ettei ensimmäistä ruokaa oltu vielä syöty. Makoisan lounaan jälkeen lähdimme tutustumaan Eerikkilän maisemiin majoituksen merkeissä. Majoittuminen oli edellisvuoden tapaan järjestetty kahden hengen huoneisiin, vaikka joidenkin mielestä soluasuntola olisikin ollut mukavampi. Perinteinen kuntopiiri tuli koripalloilijan tavalla tutuksi tukitreeneissä, kun koripallo oli mukanana kaikissa liikkeissä. Lentopalloilijat olivat varmasti ihmeissään kävellessään tapahtumapaikan ohi. Nälissämme jouduimme vielä suorittamaan heittoon liittyvän rastiradan. Rata muodostui viidestä pisteestä, joissa heiton eri osiot harjoiteliin. Uuden teknologian ansioista saimme nähdä omatheittomme kuvasarjana, joka auttaa pienten yksityiskohtien hiomisessa. Viimein nälkäämme laannutettiin herkullisella päivällisellä, jonka jälkeen pääsimme uoimaan ja saunomaan Eerikkilän upeaan rantaan. Samalla hämmästelimme saunarakennuksen uutta sisustusta. Sauna oli ajoittain aivan liian täynnä ja porukka täytyi ahtaa lauteille, mutta se lisäsi leirihenkeä. Nyt kirjoitamme päiväkirjaa kahvioissa odotellessamme iltapalaa ja iltaohjelmaa.

Kuvat 2010

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s